Doos

Zilveren tandendoosje

zilveren-tandendoosje

Wanneer u een speciale plaats wilt bouwen in uw familie van geliefden, wat is dan beter dan een zilveren tandendoosje? Dit was een van de opties beschikbaar op de zilveren markt toen ik klein was. Toen ik zes of zeven jaar oud was, had ik een zilveren tandendoosje om in mijn huis op te zetten.

Ik denk dat de fee was mijn favoriete ding over het. Het maakte me blij elke keer dat ik opende de doos en had een stukje snoep. Mijn broers en zussen en ik deden alsof we een feestje gingen vieren om de doos te openen. Elke ochtend toen ik wakker werd, zou ik de doos openen in de hoop op een verrassing.

Het was twee jaar geleden dat ik opnieuw moest kijken naar een doos op dezelfde manier. Nu wilden mijn kinderen een doos als de fee, maar ze wilden iets meer. Dus, ik kreeg een andere doos voor hen en kreeg een hart. Het was perfect.

zilveren tandendoosje
zilveren tandendoosje

Ik verhuisde terug naar Hollywood na de Universiteit, en ik wilde een leven te maken iets wat ik hield. Dus, ik verkocht mijn zilveren tandendoosje voor een gemakkelijke zes-cijfer som. Het was verbazingwekkend hoeveel geld ik maakte dat jaar doen wat ik hield. Het is zo leuk om iets te hebben wat ik graag een beetje minder kostbaar met me. Ik mis nog steeds mijn doos.

Ik weet niet zeker waarom ik nooit aan de gouden doos dacht. Ik wel. Op een dag, mijn dochter vertelde me dat ze wilde een doos net als de mijne. Toen ik haar vroeg of ze een gouden doos wilde, zei ze: “Nee, ik zou liever een zilveren doos hebben.” Dus, ik kreeg een andere zilveren doos voor haar.

Toen vertelde ze me dat ze de deur mat wilde. Ik had er nog nooit aan gedacht.

zilveren tandendoosjes
zilveren tandendoosjes
zilveren tandendoosje gegraveerd
zilveren tandendoosje gegraveerd

Ik was op zoek naar een manier om de moeder van mijn moeder te helpen, dus ik bracht een van elk naar huis. Ik zei tegen mijn moeder: weet je, ik ga je iets doen en je er een foto van maken en het in mijn kantoor zetten, zodat je iets zult hebben om je moeder te herinneren. Ik gaf haar een foto van de zilveren tandendoosje van mijn moeder.

zilveren haarlok en tandendoosje
zilveren haarlok en tandendoosje
zilveren tandendoosje tandenfee
zilveren tandendoosje tandenfee

Ik had de glimlach van haar moeder aan de buitenkant van de doos, zoals ik dacht dat dat meer speciaal was. De andere foto die ik had had een oude foto van haar moeder en ik droeg een zilveren kostuum.

zilveren tandendoosje nijntje
zilveren tandendoosje nijntje

Mijn moeder was zo verbaasd dat ze nam de foto van haar zilveren Tandenfee vak en had het omlijst. Ze vertelde me dat het het meest bijzondere cadeau was dat ze ooit ontving. Na Kerstmis had ik een ander gesprek met haar over het plaatje.

tandendoosje zilver lucardi
tandendoosje zilver lucardi

We hadden een grappig verhaal om onze kinderen te vertellen. Het was hetzelfde verhaal dat we hebben verteld. We besloten om te gaan naar de tandarts en waren verbaasd over de zilveren tandendoosje. We waren zo dankbaar.

Mijn kleinkinderen zijn verliefd op hun zilveren tandendoosje. Het is een deel van hun leven geworden. Ze zijn erg dankbaar voor een speciaal ding.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*