Keuken

Yoghurtbeker to go

yoghurtbeker-to-go

Of u het nu gebruikt voor uw salades, of als hoofdgerecht met wat pasta, een yoghurt beker kan zorgen voor een geweldige maaltijd. Hier zijn enkele dingen die je leuk zult vinden aan het maken van een yoghurtbeker to go recept.

Eerste, overwegen de smaak van de yoghurtbeker to go met de voedingsmiddelen die gaan met het. Denk bijvoorbeeld aan een salade met een witte balsamico dressing. Voeg een yoghurt kopje voor een heerlijke snack, of een super smoothie als je op zoek bent naar iets zoetere. Het is de perfecte lunch of ontbijt.

yoghurtbeker to go
yoghurtbeker to go

Natuurlijk, als je een yoghurt kopje voor het ontbijt maakt, zal de textuur een beetje anders zijn dan één voor de lunch. Je moet er zeker van zijn om verse yoghurt te gebruiken. Zodra u uw yoghurt hebt gekocht, u de schil van de citroen hakken en in de blender zetten.

Wanneer je je yoghurtbeker to go klaar hebt om to go, zet je hem gewoon in de vriezer om in te stellen. U wilt niet te veel ontdooien voordat het wordt gebruikt. Ik heb zelfs vrienden bevriest hun totdat ze het nodig hadden! Door het in de vriezer te zetten krijg je een dikkere consistentie met het mengsel en een mooie stevige beker.

yoghurt beker 2 go
yoghurt beker 2 go

Als je een goede dag hebt, of misschien een smakelijk ontbijt wilt voor je ochtendtraining, wil je misschien de yoghurt een beetje vroeg in de ochtend beginnen. Hoe langer je het laat zitten, hoe meer smaakvolle het zal zijn.

Zodra u uw yoghurtbeker to go in de vriezer hebt, u deze vullen met alle ingrediënten die u eraan wilt toevoegen. Enkele van mijn favorieten zijn kaneel, gehakte walnoten, granola, kersen, chocolade chips, geroosterde amandelen en bovenal verse, rijpe aardbeien. Dit kan een geweldige manier zijn om al die vruchtensappen te gebruiken die je koopt en kan een prachtige textuur toevoegen aan een yoghurtbeker to go.

yoghurtbeker to go kopen
yoghurtbeker to go kopen

Om het te houden van smelten of curdling, gebruik wat plantaardige olie om een beetje extra viscositeit toe te voegen. De consistentie van de yoghurtbeker to go is waarschijnlijk de grootste vraag. Het gebruik van olijfolie in plaats van boter kan helpen om de hele dag consistenter te blijven. U ook een beetje gesmolten ghee, of reuzel, aan het mengsel toevoegen om het de hele dag consistenter te houden.

yoghurt beker to go hema
yoghurt beker to go hema

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus als je niet zeker weet wat je erin moet zetten, probeer dan verschillende smaken en texturen toe te voegen aan de yoghurt. U honing of ahornsiroop toevoegen om een perfecte honing Latte te maken of vanille gebruiken om een lekkere heerlijke vanille beker te maken.

yoghurt beker to go rianne
yoghurt beker to go rianne

Zelfs als je geen yoghurt kopje met iets bijzonders maakt, kun je een aantal nieuwe combinaties proberen om je familie te verrassen. Als je niet gewend bent aan yoghurt, is de variëteit er, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om aan te passen.

yoghurt beker to go
yoghurt beker to go

Bijvoorbeeld, u een Raspberry Cream kaas toevoegen aan een framboos yoghurt en dan top het met een mooie yoghurt kopje. Heb een voor jezelf en meng het. Het is zeker om uw eigen persoonlijke yoghurt specialiteit te worden.

Zoals je zien, zijn er veel manieren om een yoghurtbeker to go maken. Ze zijn goedkoop, gezond en heerlijk. Probeer ze eens en je zult je afvragen hoe je ooit zonder hen hebt geleefd.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*