Gereedschap

WERA gereedschapswagen

wera-gereedschapswagen

WERA gereedschapswagen – Er zijn twee belangrijke soorten rack-gemonteerde gereedschapshouders, die aan de muur zijn bevestigd, en die op de vloer zijn gemonteerd. Ze hebben verschillende voor-en nadelen.

De wandgemonteerde Gereedschapswagen is het eenvoudigste en meest gangbare type. Het heeft een wandbeugel die het mogelijk maakt de beugels aan het plafond of een ander plat oppervlak te hechten. Dit rek kan ook worden gebruikt bovenop het plafond, maar je moet een manier om het te ondersteunen van het plafond te vinden. De voordelen van een wandgemonteerde Gereedschapswagen omvatten ruimtebesparing en het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vloer trillingen van een zwaar stuk apparatuur.

De op de vloer gemonteerde Gereedschapswagen is duurder dan de aan de wand gemonteerde trolley. U hebt echter veel opties als het gaat om het ontwerpen van uw eigen. U kiezen uit een enkele bank of een dubbele Bank. Hoe dan ook, het doel is hetzelfde: om uw gereedschap op zijn plaats te houden terwijl ze worden gebruikt.

wera gereedschapswagen
wera gereedschapswagen

U moet uw hulpmiddelen de juiste ondersteuning geven, of anders zullen ze omvallen wanneer ze in gebruik zijn. De rackgemonteerde trolley heeft het voordeel dat hij het gewicht van de apparatuur kan ondersteunen. En natuurlijk de lagere kosten van de trolley over het banksysteem.

Als u besluit om te gaan met een vloer gemonteerde trolley, u zult moeten nadenken over iets als een anker, of een soort van aarding apparaat dat de trolley een gevoel van veiligheid zal geven. De meeste bedrijven hebben tegenwoordig Power strips voor hun gereedschaps rekken. De trolley zelf kan gebruik maken van de uitgangen op de machine.

Sommige mensen die een tijdje een trolley systeem hebben gehad om het een beetje kieskeurig te vinden. U moet eerst uw gereedschappen instellen en ze vervolgens neer zetten wanneer u klaar bent met het gebruik ervan. Dit gebeurt niet met het Bench systeem. En het is veel gemakkelijker om van tool naar gereedschap te gaan, in tegenstelling tot het moeten manoeuvreren van een bank de hele tijd.

Dus je moet een merk wagen kiezen waarin je geïnteresseerd bent en je krijgt een set tools accessoires. Als u besluit om te gaan met een bench systeem, je zou kunnen worden verrast om erachter te komen dat het erg goedkoop om een set van tools voor uw Gereedschapswagen te kopen.

Misschien wilt u ook een kabel kopen om de trolley met de gereedschappen te voeden, in plaats van het reguliere stopcontact. U zult ontdekken dat de kabels op de banksystemen gemakkelijker te werken zijn. Het prijsverschil tussen een bank en een rack-gemonteerde Gereedschapswagen is vaak hetzelfde als het prijsverschil tussen een trolley met en zonder uitlaat.

Een gereedschapswagen moet mogelijk ook metalen bodems hebben. Dit is niet nodig met een bank. Met een bank, u gewoon houten bases hebben.

Sommige bedrijven hebben houten bases met de tafelbladen, en andere zullen worden geleverd met metalen basis. Hout kan vlek-baar zijn. Voor Heavy Duty items zoals boren, kunnen de metalen basissen zware belasting zijn.

U de Bench gebruiken voor het opslaan van kleinere items en de rack-gemonteerde Gereedschapswagen om de grotere te dragen. Een bank en een gereedschapswagen worden vaak in tandem gebruikt. En door de aanschaf van een bank of rack-gemonteerde Gereedschapswagen, hebt u het gemak van het opslaan van uw kleinere apparatuur buiten, en de mogelijkheid om de zwaardere binnen te brengen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*