Keuken

Waterijs Vormpjes

waterijs-vormpjes

Waterijs Vormpjes – Veel mensen zijn in de war over hoe ijs te maken, want er zijn zo veel keuzes die er zijn. Zelfs na het bekijken van de verschillende soorten ijs beschikbaar, een persoon zou kunnen denken dat ze het juiste doen. Men zou kunnen zeggen dat ze willen ijs te maken, maar zijn onzeker over wat voor soort schimmel te gebruiken of hoe de mal te snijden.

Dus, om te beginnen met het maken van ijs moet je een mal die gaat krijgen bedekt met een deksel te houden uit het water. De mal kan een plastic of glazen kom, maar niet glas. Je gaat de kom gebruiken voor de basis van de schimmel. De Waterijs Vormpjes zal moeten worden een vrij grote kom, dat wel.

waterijs vormpjes
waterijs vormpjes

De grootte van de mal is belangrijk, want als je kiest voor de verkeerde mal, kan de mix niet komen erg goed. Hoe meer je laat de kom nat wordt hoe dikker het ijs zal zijn. Dit is niet iets wat je wilt.

Echter, zodra je de mal naar beneden en de kom bedekt met de plastic of glazen deksel, dan u aan de slag op het maken van ijs. Begin met het zetten van een deel van het ijs mix in de kom, roeren rond met een lepel. Bedek de kom met plastic folie en laat het zitten voor een tijdje.

waterijs vormpjes blokker
waterijs vormpjes blokker

Als je de mal bedekt, neem een stuk plastic folie en zet het rond de mal van ijs. Dan, pak je schimmel en plaats het in de kom. U moet dan het water, de resterende ijsmix en de bovenkant van de kom toevoegen. U ook wat extra water toevoegen als u een zeer dik mengsel maakt.

Er zijn veel verschillende soorten Waterijs Vormpjes die er zijn. Het eerste type dat in je opkomt is de billfold. Als u het maken van een dikkere mix, u overwegen met behulp van dit soort schimmel.

waterijs vormpjes kopen
waterijs vormpjes kopen

U ook gebruik maken van de schimmel van de molenaar, dat is een ander type schimmel. Dit is een platte bodem kom die kan worden ingevoegd in een kleine plastic container. Deze soorten mallen kunnen leiden tot een zeer dik mengsel en zijn vooral handig voor het maken van dikke chocolade ijs.

waterijs vormpjes hema
waterijs vormpjes hema

Voordat u de mal in de container, wilt u misschien beginnen met het bedekken van het gebied rond de kom met tape. De reden hiervoor is om ervoor te zorgen dat u de cover verwijderen zodra de mal droog wordt. Op deze manier u de mal te verwijderen zonder het verlaten van een film aan de binnenkant van de kom.

Om de tape uit de kom te halen, zet je gewoon een mes over de kom. Schuif het mes in de mal en je zal dan trek de tape uit. U dan verwijderen van de kom en de andere mal. Het belangrijkste ding dat u zal worden betrokken bij is ervoor te zorgen dat het water niet uitlekken in de plastic kom en krijgen aan de binnenkant van de mal.

waterijs vormpjes ikea
waterijs vormpjes ikea

Nadat u de kommen en de ijsvorm hebt verwijderd, zult u de plastic dekking terug moeten zetten. Zorg ervoor dat je dit meteen doet. Het is erg belangrijk om dit te doen, omdat je niet wilt dat het ijs schimmel of de kommen om het plastic smelten.

waterijsvormpjes
waterijsvormpjes

Vergeet niet, je hoeft geen ijsmaker te hebben om ijs te maken. U heerlijk ijs maken vanaf nul met behulp van een Waterijs Vormpjes en een aantal ingrediënten. Alles wat je nodig hebt is een goede mengkom en een goede mengtool, zoals een mes.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*