Tips

Vliegen Plakstrip

vliegen-plakstrip

Het is die tijd van het jaar weer; het tijdstip waarop u uw vliegen plakstrip maakt. Je hebt eindelijk de beslissing genomen om een fly catcher op je boot te zetten, en nu is de tijd gekomen om aan het werk te gaan. Voordat je dit doet, zijn hier enkele tips om de strip effectiever te maken.

-Als u besluit om een strook te gebruiken om de onderste helft van de romp van uw boot te versterken, wilt u iets vinden dat relatief dun en dik is, omdat de stroken die u gebruikt, moeten kunnen worden versleten met een vrij ruw oppervlak. Zoiets als een wasmachine of metalen staaf werkt geweldig, net als een stuk terrasplanken. Vermijd zoiets als karton of papier, want het plastic binnenin zal uiteindelijk door het hout gesleept worden als je klaar bent met schilderen.

-Kies een kleur die gemakkelijk te werken is. Wit werkt goed voor de meeste soorten strips, maar als je de strip gaat gebruiken voor iets anders dan het versterken van de onderste helft van je boot, zou een rode of blauwe kleur beter werken. Net als bij het binnenste stukje van de Fly catcher, wil je waarschijnlijk de strip aan doen voordat je de verf van je boot schildert.

vliegen plakstrip
vliegen plakstrip

-Ga niet met een kleur, want dit kan ervoor zorgen dat het stuk af te pellen van de romp van de boot. Als je het overdoet, kan je eindigen met een grote puinhoop in het proces, en de strips zullen worden afgepeld in plaats van versleten. Als je het overdoet, ziet het er niet zo goed uit.

-Begin met het aanbrengen van uw lijm met behulp van een Nagelpistool, met uw strook naar boven gericht. Sleep de strook langzaam omhoog en omlaag totdat deze is gehard en vastzit. Probeer de strook te positioneren in een gebied waar u de Kleef kraal zien die wordt getekend. Op die manier u ervoor zorgen dat de kraal goed is uitgelijnd met de PIN die u hebt bevestigd, zodat deze blijft plakken.

vliegen plakstrip action
vliegen plakstrip action
vliegen plakstrip ah
vliegen plakstrip ah

-U wilt de strips draaien zodat ze parallel aan de romp draaien. Terwijl je dit doet, zul je ook willen toestaan dat de strips “trekken” tegen elkaar, waardoor ze te wrijven tegen de romp, waar de lijm zal koppelen aan het hout.

-Laat de vliegen plakstrip drogen tussen elke keer dat u ze in de inkt dip. Dan u ze gemakkelijk vervangen. Een gaaf ding is dat als de strips droog zijn, ze beginnen te verzwaren, en dit zal hen helpen om beter aan de romp te hechten.

vliegen plakstrip blokker
vliegen plakstrip blokker
vliegen plakstrip gamma
vliegen plakstrip gamma
vliegen plakstrip jumbo
vliegen plakstrip jumbo

-Uw Fly catcher strips zullen er veel beter uitzien als ze zijn bevestigd aan uw boot. Een beetje onderhoud kan nodig zijn, maar dit kan worden vermeden door simpelweg te laten de strips uitdrogen tussen elke toepassing.

-Druk niet op de vliegen plakstrip terwijl ze nog nat zijn, of de RIP wordt belemmerd. Trek ze in plaats daarvan voorzichtig uit, laat de RIP zijn koers laten lopen. Als de RIP zijn cursus laat lopen, kan de RIP meer permanent worden.

vliegen plakstrip kopen
vliegen plakstrip kopen
vliegen plakstrip kruidvat
vliegen plakstrip kruidvat
anti vliegen plakstrip
anti vliegen plakstrip

-Nadat je tijd hebt gehad om de strip te controleren en je tevreden bent met de resultaten, en je hebt je boot geschilderd, is de volgende stap om de strip te knippen, zodat deze goed past in de plek die je hebt gekozen. Bij het snijden, niet knippen zodat het in de romp van uw boot rondingen. In plaats daarvan, snijd het zo dat het loopt van net onder de waterlijn van de boot tot net onder de waterlijn.

Onthoud dat dit alleen maar suggesties zijn. Ze zullen waarschijnlijk verschillend zijn voor elke boot. Echter, in het geval dat uw vliegen plakstrip past niet helemaal goed, zult u waarschijnlijk vinden het gemakkelijker om het te verwijderen dan om het opnieuw te installeren.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*