Kleding

Verfschort voor Kind

verfschort-voor-kind

Een beetje verf en een oude schort kan een schattig en artistiek verfschort voor uw kind te maken. Als je een peuter, een lief klein meisje of een kind van elke leeftijd hebt, kun je deze gave op het volgende cadeau van je kleintje zetten. Het kost niet veel om aan de slag te gaan met dit idee.

Je hebt een simpele stof nodig, zoals een katoenen schort, en een of twee strengen van string. De string gaat om het meer uniek te maken, maar het zal ook toevoegen aan de look.

De stof kan worden gemaakt van een kleine hoeveelheid stof die werd gekocht bij uw lokale Fabric-winkel. Je dit nog bijzonders maken door je eigen te maken. Dit zal vereisen dat u een aantal witte of gebroken witte stof hebt, bij voorkeur dezelfde kleur als de kamer van uw kind. De stof kan duidelijk zijn, maar u er ook voor kiezen om een speciaal ontwerp te hebben dat u en uw kind liefhebben.

verfschort voor kind
verfschort voor kind

Laten we eerst eens praten over de kleuren die je gebruiken. Als u een patroon stof gebruikt, wilt u misschien wat patroon stoffen voor uw kind kiezen om in te kleden. Kies een stof die overeenkomt met het algehele ontwerp dat u maakt.

Als u een witte stof gebruikt, u witte of gebroken witte stof gebruiken. Het wit zal helpen met de gebroken witte stof. Als u bijvoorbeeld een ontwerp probeert te maken dat opvallend is, zou u een gebroken wit t-shirt in een patroon dragen. Het is mogelijk dat uw kind een overhemd in een soortgelijk ontwerp of kleur wil dragen.

De stof kan worden gesneden in tweeën, en dan kan de linker over patroongebied worden gebruikt om een nieuw ontwerp te maken op een stuk stof met behulp van een ontwerp of de naam van de baby. Er zijn veel ideeën voor ideeën. Ze kunnen leuk zijn voor je kind om te maken. Zorg er gewoon voor dat het past bij hun persoonlijkheid.

wegwerp verfschort kind - verpleegster
wegwerp verfschort kind – verpleegster

Vergeet niet dat wanneer u het verfschort kind maakt, u het ontwerp op een plek wilt plaatsen waar uw kind het vaak zal zien. Je wilt niet dat je de schorten weghoudt.

Het ontwerp, zult u maken moet worden geborduurd rond de buitenkant van het schort, zodat het hangt van de muur van de kamer van uw kind. Dezelfde stof die u gebruikt kan opnieuw worden gebruikt voor de vleugel aan de binnenkant van het verfschort kind.

De stof die u gebruikt voor het maken van de verfschort kind kan een ontwerp dat u en uw kind beiden genieten. U een bloem of zelfs een ster kiezen. Of je gewoon het favoriete strip personage van je kind uitproberen.

verfschort kind intertoys | 2 stuks
verfschort kind intertoys | 2 stuks

Schilder ook de binnenkant van het verfschort kind, maar misschien wilt u een beetje kleur toevoegen. Het hoeft geen felle kleur te zijn, maar je zult wat oranje of geel moeten hebben die voor de variëteit is gegooid.

Vergeet de verf niet! Laat je fantasie de vrije loop en maak dit heel bijzonder en uniek.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*