Uncategorized

Turnbalk voor thuis

turnbalk-voor-thuis

Het is echter niet moeilijk om turnbalk gemaakt van houten en foam vinden. De turnbalk is al lange tijd de belangrijkste manier van om thuis te oefenen, en is misschien wel de meest effectieve manier om gezond en fit lichaam.

De meeste turnbalk zijn gemaakt van aluminium, en u kunt ook de aanschaf van een bar gemaakt van hout, porselein, steen, of andere materialen.

turnbalk
turnbalk

De turnbalk is een rechthoekig artistiek gymnastiekapparaat, evenals het evenement uitgevoerd met behulp van het apparaat. Zowel het apparaat als de gebeurtenis worden soms gewoon “beam” genoemd. De Engelse afkorting voor het evenement in gymnastiek scoren is BB. De balk is een kleine, dunne balk die meestal wordt verhoogd van de vloer op een been of staan aan beide uiteinden. De turnbalk wordt alleen uitgevoerd door vrouwelijke turners. Balken zijn meestal bedekt met leerachtig materiaal, en zijn slechts 4 centimeter breed.

opvouwbare turnbalk
opvouwbare turnbalk
turnbalk opvouwbaar
turnbalk opvouwbaar

De basis van een beam routine Gymnasten moeten gebruik maken van de gehele lengte van de balk tijdens hun routine, die duurt tot 90 seconden. (Een aftrek wordt gemaakt als het langer gaat). Het doel is om vaardigheden uit te voeren die moeilijk en mooi zijn en er zo zeker van te zijn dat het er bijna uitziet alsof ze haar routine op de vloer doet. De turnster doet zowel een mount om de routine te starten als een demonteren om het af te maken, en, zoals alle demonteert in gymnastiek, streeft ze ernaar om de landing te plakken — om te landen zonder haar voeten te bewegen.

turnbalk maasdijk
turnbalk maasdijk
turnbalk kopen
turnbalk kopen

Oorspronkelijk was de turnbalk een rond logboek met een diameter van 10 inch opgehangen aan twee beboste structuren waarvan de hoogte kon worden aangepast. In 1921 werd de balk vierkant gemaakt en had een breedte van 3.15in. (GymMedia).

Een suède deksel werd toegevoegd aan de traditionele houten turnbalk en de veer belasting in de benen van de balk. Bovendien werd de bovenkant van de balk, onder het suède, veranderd in schuimrubber met multiplex eronder. Om letsel tijdens het afstappen van het uiteinde van de balk te voorkomen, wordt er een schuimhoes geplaatst op het einde en hebben de benen schuimjassen (GymMedia). Deze updates op de balk hebben de concurrentie veiliger gemaakt en de potentiële vaardigheden die een turner kan uitvoeren zonder letsel over een langere periode van tijd.

turnbalk voor thuis zelf maken
turnbalk voor thuis zelf maken
turnbalk zelf maken
turnbalk zelf maken

In internationale competities, een turnbalk routine moet hebben: twee dans-elementen, een sprong, hop, of springen, en de benen moeten worden gesplitst in 180 graden; moet ook een volledige draai aan een voet hebben; een reeks acrobatische vaardigheden; sommige acrobatische elementen in verschillende richtingen, en een demonteren. Rechters scoren de turners door te kijken naar de elementen die worden gebruikt in de routine, fouten worden ook opgemerkt. Inhoudingen worden gemaakt wanneer de turner niet iets te doen, zoals bijvoorbeeld, vervalt in de controle, balans controles, en slechte uitvoering.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*