Tuin

Tuinhek Schuifdeur

tuinhek-schuifdeur

Voeg uw scharnieren en grendel volgens hoe u uw poort wilt openen. Al tuinhek schuifdeur worden geproduceerd met behulp van een superieure hout, inclusief verstelbare haak en band scharnieren, ring klink en fittingen en worden gedekt door onze 25 jaar Jakcure garantie. Nu heb je een tuinhek dat een hond wel kunt lopen, is het tijd om het te bedekken.

Wood cilinders kan worden gekleurd, geschilderd of links natuurlijk. Flat pergola cilinders kan een traditionele cottage of Aziatische esthetische oproepen. Smeedijzer ijzer bosjes zijn doordrenkt van artistieke traditie. Sommige favoriete bloeiende wijnstokken onder andere zoete herfst clematis, klimmen hortensia, blauwe regen, rozen en kamperfoelie. Verticale succulent planters zijn zeer populair geworden in de afgelopen jaren. Er is meer over het gebruik van spiegels in de tuin hier. Omdat de gastvrije armatuur voor een erf of tuin, een gated stijl kan de perfecte look.

tuinhek schuifdeur
tuinhek schuifdeur

Afgesneden 1 inch diagonaal aan elke bovenhoek (om het vrij te maken) en gebruik een stuk hout een afstandhouder tussen latten voor gemakkelijke meting. Het stuk tak gaat naar de metalen buis wordt geslagen in de grond te houden en de 2×4 hout beschermt de bovenkant van de buis uit het voorhamer. De ideeën komen hier uit de tuin met gids en een paar zijn van mijn eigen tuin.

Wilt u meer ideeën voor de tuin bosjes, hekjes, obelisken, en andere structuren, heb ik een fotogalerij hier. Ook wel T-scharnieren, het primaire doel van hengsels is om zware dingen zoals hekken en zware deuren houden. Afhankelijk van de fabrikant, kan een aluminium tuinhek kost ongeveer hetzelfde of iets meer dan een stalen tuinhek.

tuinhek met schuifdeur
tuinhek met schuifdeur

Puntdak, gebogen, of Flat Bedenk wat u wilt, als puntdak, gebogen of platte stijlen allemaal een ander effect. Met name grote en zware poorten kan een derde scharnier in het midden nodig hebben om het gewicht te dragen. Leg de tuinhek schuifdeur ter plaatse met het binnengedeelte van de poort (degene die op de binnenkant van het huis als het gesloten) naar boven.

De zijde met de drie t-connectors gaat over de T-Post, waardoor het vrij pendelen. Wikkel de draad rond elk stuk in een figuur 8, gaan over, dan onder elke plank totdat je bij de schommel einde. Bouw de steunbalken van 26 hout, zorg ervoor dat u de uiteinden in een decoratieve wijze te snijden. Lijn de zijkant van de poort naar de post en het draaipunt van het scharnier moet tussen de poort en de paal.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*