Stoel

Stoelpoot sokken

stoelpoot-sokken

Wat als ik je vertelde dat je stoelpoot sokken de hele zomer lang laten duren? Het antwoord is heel simpel, je hoeft niet te investeren in de duurste beddengoed; een paar huishoudelijke artikelen zijn alles wat je nodig hebt.

Een tafellaken, linnen, en zijde of katoen stof zal alles wat je nodig hebt. Er zijn nu alle natuurlijke materialen die u gebruiken om een linnen tafellaken te maken dat is bekleed met fleece of katoen om warmteverlies te verminderen.

De volgende stap is om een eenvoudige katoenen stof te pinnen over het tafelkleed, en aan de onderkant van het tafellaken is een naadtoeslag. Je moet dan vouwen in de onderkant van het tafelkleed aan beide zijden, zoals getoond in de afbeelding, en snijd vervolgens een klein deel van het tafelkleed om een bovenrand naadtoeslag aan de onderkant van het tafelkleed te maken, waardoor het materiaal eruit ziet als een zitkussen.

stoelpoot sokken
stoelpoot sokken

Het naaien van de randen van het tafellaken is cruciaal, omdat het meer stabiliteit zal bieden, en het zal het afgewerkte product er veel mooier uitzien. In dit geval, het is niet zo belangrijk om te gaan met een elegant tafelkleed, zolang het eindresultaat ziet er goed samengesteld.

Onderaan de zitkussen bodem creëer je een naadtoeslag. Als u kiest voor een stuk zwart kunstleer, of een lederen zitkussen dat is bekleed met iets als lijnzaadolie, dan u een paar wat schar betreft van leder polijsten aan het zitkussen toevoegen om hetzelfde effect te bereiken.

stoelpoot sokken haken
stoelpoot sokken haken

Voor de stoel poot moet u de zitting op de stoel poot steken. U wilt een naaimachine of strijkijzer gebruiken om de gehele naad te naaien. Deze naad moet lopen van de ene kant van het zitkussen naar de andere, het creëren van een richel.

Gebruik de “rib” van de stoel poot als een handleiding voor het naaien, en dan steek je gewoon rond de lengte van de rib. Laat u niet verleiden door de bovenkant van de stoel poot en de achterkant van het Stoelkussen te naaien.

Zorg ervoor dat de achterkant van de stoel poot te allen tijde op zijn plaats blijft, want hij zal hem vasthouden wanneer u zit. Voeg een paar centimeter aan het zitkussen toe en zorg ervoor dat het onderaan afgerond is en op het zitkussen is gevouwen.

akoestische stoelpoot sokken
akoestische stoelpoot sokken
silent socks stoelpoot sokken
silent socks stoelpoot sokken
stoelpoot sokken buiten
stoelpoot sokken buiten

Wanneer u in de stof bent gevouwen, controleer dan of het zitkussen niet in het gat in de stof past en markeer vervolgens het gat zodat u pinnen plaatsen. Plaats het zitkussen in het gat en plaats de rits en je hebt het naaien van je stoelpoot sokken voltooid.

stoelpoot sokken praxis
stoelpoot sokken praxis

Nadat de poten zijn genaaid, verwijder de stoelpoten uit de poten en leg ze plat op de vloer. Zorg ervoor dat ze allemaal dezelfde hoogte hebben en wanneer je alle vier de poten op dezelfde hoogte hebt, kun je ze samen naaien. Wanneer je alle vier de poten op dezelfde hoogte hebt, leg je de poten weer naar beneden en ontvouw je het zitkussen en strijk je het plat.

stoelpoot sokken zelf maken
stoelpoot sokken zelf maken

Wanneer u klaar bent, afgesneden het overtollige materiaal en vervolgens zorgvuldig vastzetten de stoel beennaad vergoeding op zijn plaats. Herhaal de procedure met de stoelen terug en je hebt een frisse set stoel been sokken voor je zomerse lange vakantie.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*