Uncategorized

Sling Mitella Omdoen

sling-mitella-omdoen

Hoe op een sling mitella omdoen te zetten kan een moeilijke taak zijn. Ik ben al vele malen geconfronteerd met dit probleem toen ik probeerde een sling op te zetten. De reden voor de moeilijkheid is dat men eerst een goede blik op de armsling wil krijgen en dan na het zien van de armen en dan kijken naar de benen.

Dit is echt allemaal heel simpel, maar ik ga door een aantal van de basismethoden, zodat u beginnen met het toepassen van de arm sling mitella omdoen. Het is de meest effectieve methode om te zetten op een sling met het extra voordeel van het niet aanraken van uw benen.

Dus nu zijn we in een positie, nu wat? Er zijn een paar methoden om een sling in een zittende positie op te zetten. De positie is simpel.

arm sling mitella omdoen
arm sling mitella omdoen

De eerste methode is om op je handen en knieën te komen, met de rechterhand aan de zijkant van het lichaam, net onder de elleboog. Neem nu je linkerarm in je linkerhand, over de schouder breedte van je weg, en pas vervolgens druk toe op de achterkant van de onderarm met de linkerhand. Terwijl de achterkant van de arm een beetje zweterig wordt, zijn er vier vingers om mee om te gaan. Zet de druk op de wijsvinger en duim.

Nu zal de linkerhand gaan over de bovenkant van de rechterhand houden het door de pols. De linkerhand kan grip hebben op de arm en druk uitoefenen terwijl de rechterhand ontspant en de sok vasthoudt.

sling mitella omdoen
sling mitella omdoen

De tweede methode is exact hetzelfde als de eerste, behalve deze keer is de linkerhand voor de rechterhand die de sok vasthoudt. Voor de linkerhand gaat u de rechterhand van de onderarm nemen en naar de zijkant brengen, waardoor de rechterhand de pols is. Je zult hetzelfde ook doen voor de rechterarm.

Dan zal je de onderarmen gebruiken om de sling mitella omdoen op de armen te krijgen. Het is essentieel dat je de sokken op de armen, de armen niet buigen als de benen en willen niet aanraken van de sokken, dus vergeet niet om de sokken op de benen en nek gebied te houden.

sling mitella aanleggen
sling mitella aanleggen

De laatste methode is om te staan met je knieën gebogen, knieën wijzend lichtjes dan duw de sokken omhoog, met de onderarmen en een vlakke rug, een arm moet voor de andere, het been en de sok moet voor het lichaam. De laatste stap is om het lichaam met de klok mee te draaien, maar in plaats van de poten zal het het hoofd en de nek zijn. Als dit moeilijk te doen lijkt, wil je misschien eerst een sok proberen op te zetten.

Ik hoop dat je dit artikel nuttig hebt gevonden om te leren hoe je op een arm sling mitella omdoen correct te zetten.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*