Uncategorized

Sjakie flodder

sjakie-flodder

De film is niet een voortzetting van de vorige twee films, maar van de tv-serie. Gelijktijdig met de filmversie werd ook aangepast in een stripboek, geschreven door Dick Maas, Wijo Koek en getekend door Marcel Bosma. De derde film richt zich op de aanstaande 25e verjaardag van Zonnedael en de pogingen van de bewoners om zich te ontdoen van de Flodders krijgen vóór de geplande festiviteiten. De derde film, simpelweg Flodder 3 genaamd, werd uitgebracht in 1995.

Johnny slaagt erin om een ​​eerste klas vlucht voor de familie evenals veel van dure kleding te krijgen, als compensatie voor niet iemand te vertellen over het schandaal. In de tussentijd zoon begint hij een relatie met buurland Yolanda Kruisman, tot grote woede van haar man. Johnny en Yolanda wandelen in de aankondiging van hun verloving. Na enkele dagen, Johnny, dochter Kees en zoon Kees voldoen aan de overvallers van Central Park opnieuw en achtervolgd door ze door de straten van Manhattan, resulterend in de overvallers te crashen in de New York Stock Exchange, waarna de Flodder broers en zussen zijn gearresteerd.

sjakie flodder
sjakie flodder

In de tussentijd gaat Yolanda’s echtgenoot naar de legerbasis waar hij werkt en neemt één van het leger tanks. Na een vlucht waarin de familie veel problemen veroorzaakt, Sjakie en de Flodders land in New York. Als het terug in het Plaza Hotel krijgt, heeft het personeel hoorde over de mix-up en de Flodders worden gegooid, waardoor ze om de nacht in Central Park te brengen.

sjakie flodder kleding
sjakie flodder kleding

De familie Flodder zijn leven op een giftig afval dump voor vele jaren. Wanneer het wordt gedwongen om hun oude huis te verlaten, want het blijkt dat het was gelegen op de top van een voormalige stortplaats afval, Sjakie overtuigt de gemeenteraad aan de familie te geven een huis in een zeer gerespecteerde upper class wijk genaamd Zonnedael (zonnig dale). Wanneer blijkt dat de huidige staatsbedrijf het huis van de familie Flodder is een giftig afval dumpen, wordt de gemeenteraad gedwongen om ergens om ze te verplaatsen vinden.

sjakie van flodder
sjakie van flodder
sjakie flodder overleden
sjakie flodder overleden

De franchise begon met de film Flodder uit 1986. De franchise is bedacht deur Dick Maas en geproduceerd deur Het inmiddels failliete Filmbedrijf First Floor Features. Na het succes van twee films van Dick Maas, de familie Flodder bleek zo’n succes, ondanks de controversiële thema van disfunctie onder de high society, dat Maas kreeg de naar de film om te zetten in een tv-serie die begint in 1993 zijn.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*