Doos

Schoenpoetsdoos

schoenpoetsdoos

In de Schoenpoetsdoos met een nagellakremover wordt gebruikt om de Polish die op de schoen is schoon te maken. Het poetsen met de hand verwijderen is rommelig en zal strepen van het Pools op de vloer achterlaten. Gebruik de nagellakremover om de Polish snel en eenvoudig uit de schoenen te verwijderen.

Plaats de Schoenpoetsdoos in een kleine ruimte. U zult de nagellakremover in een luchtdichte container willen houden. De doos mag niet in de buurt van een open vlam of een kachel zijn. De doos moet worden bewaard in een kast weg van alle huisdieren.

schoenpoetsdoos
schoenpoetsdoos

Zet de doos in de Schoenpoetsdoos en bedek de doos met wat folie. U zult de doos met de folie willen verzegelen om de inhoud binnen te beschermen. De dozen zijn meestal verzegeld met twee lagen folie.

De inhoud van de Schoenpoetsdoos bevat de nagellakremover, een vochtige doek en een fles aceton. Zorg ervoor dat u de fles goed schudt voordat u ze gebruikt. De aceton zal de nagellak niet op de schoenen oplossen.

schoenpoetsdoos retro
schoenpoetsdoos retro
brabantia schoenpoetsdoos
brabantia schoenpoetsdoos

Een nagellakremover kan gekocht worden bij een lokale drogisterij. Dit wordt meestal gevuld met de oplossing. Zorg ervoor dat je het etiket leest en zorg ervoor dat je alle ingrediënten hebt die je nodig hebt voor de oplossing.

De nagellakremover moet aceton bevatten. In de juiste verhouding, de oplossing zal elke nagellak die op de schoenen te verwijderen. Als er een speciale hoeveelheid die moet worden toegevoegd aan de nagellakremover, het moet zo zorgvuldig worden gedaan. Het kan worden toegevoegd aan de nagellakremover met een verhouding van een deel nagellakremover tot een deel aceton.

schoenpoetsdoos curver
schoenpoetsdoos curver
emaille schoenpoetsdoos
emaille schoenpoetsdoos

Meng de nagellakremover niet met alcohol omdat dit de Polish recht uit de schoenen zal strippen. Als voorzorgsmaatregel kan het nodig zijn om aceton aan de nagellakremover toe te voegen om er zeker van te zijn dat het de Polish niet afstoot. U dit echter alleen doen.

Voordat je begint met het proces van het aanbrengen van de nagellakremover, zijn er een aantal dingen die je moet weten. De nagellakremover moet worden gebruikt om een beetje Pools uit de schoen te krijgen, zodat je de overgebleven Polish polijsten. Gebruik ook geen schurende voorwerpen bij het schoonmaken van de schoenen.

schoenpoetsdoos met inhoud
schoenpoetsdoos met inhoud

De nagellakremover moet binnen vijf minuten uit de glans doos komen. Als het meer dan vijf minuten duurt, kan de polish in de schoenen zijn opgebouwd. Om de nagellak te wissen, gebruik gewoon de aceton en veeg het met een vochtige doek. Gebruik niet elk type schuur object tijdens deze stap.

De nagellakremover is ontworpen om de schoen heel goed te reinigen. Alles wat overblijft is om de schoenen te polijsten en laat ze volledig drogen. De hele procedure duurt ongeveer tien minuten.

De Schoenpoetsdoos is een effectieve manier om het polijsten van schoenen te krijgen. Echter, zorg moet worden genomen om een nagellakremover goed te gebruiken om de nagellak af te krijgen van de schoenen en om de Polish goed te reinigen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*