Tuin

Sanseveria Stekken

sanseveria-stekken

Er zijn verschillende soorten sanseveria stekken. Stekken kunnen ook worden genomen, maar het is veel eenvoudiger om op deling te vertrouwen. U kunt meerdere sanseveria stekken in 1 container planten. Het is mogelijk om ook veel stekken samen in 1 container te hebben.

Ambius-plantenspecialisten begrijpen hoe ze voor vetplanten moeten zorgen en weten wat ze nodig hebben om niet alleen te overleven, maar om te gedijen in praktisch elke omgeving. Er zal wat schade zijn aan een aantal van de wortels, maar je zult de mogelijkheid hebben om te observeren waar de belangrijkste divisies zijn. Zet de verdeling in het midden van de pot, tenzij er een fantastische reden is om het anders te doen.

Vetplanten bestaan ​​natuurlijk al heel lang en worden al heel lang als kantoorplanten en in binnentuinen gebruikt. Ze zijn al lang een van de meest populaire soorten kamerplanten. U kunt uw cactussen en succulente verzameling gemakkelijk reproduceren via de procedure voor verspreiding. Cactussen en andere vetplanten zijn gemakkelijk te verspreiden. Als u ervoor hebt gekozen om een ​​succulente tuin te beginnen, is dat advies ook van toepassing.

sanseveria stekken
sanseveria stekken

Blijf uit de buurt van vorst en water het af en toe en het zal waarschijnlijk groeien! Je moet geen water op de bladeren morsen, omdat ze hierdoor kunnen rotten. In wezen zou elk deel van het snijwerk dat in water zit, vrij moeten zijn van rottende bladeren. Het water moet schoon en goed belucht worden gehouden voor de beste resultaten. Hoewel het vrij duidelijk wordt gezegd dat ze niet veel water nodig hebben, hebben mensen de natuurlijke neiging om dagelijks planten water te geven. Stinkende water is geen leuke plek om een ​​leven te beginnen. Als het de voorkeur geeft aan droge lucht en aarde, heeft het niet veel verschillende vereisten waaraan u moet voldoen om het te helpen sterk en gezond te worden.

sanseveria stekken in water
sanseveria stekken in water

Staan in natte grond kan wortelrot veroorzaken. Botrytis grijze rot wordt over het algemeen geassocieerd met natte of vochtige problemen. Zorg er altijd voor dat je je plant niet te veel water geeft, omdat de wortels ervan kunnen rotten. In het geval dat de wortels worden beschadigd of afgescheurd, krijgt u een flinke stek als alternatief voor een plantendeling en wordt de groei vertraagd. Binnenkort zul je kleine wortels waarnemen. Je moet er echt voor zorgen dat je een paar van de wortelstok en minstens 2-3 wortels overhoudt.

Net als elke tuin, moet u planten kiezen die u interesseren. De plant verspreidt zich horizontaal via een ondergrondse wortelstok (een soort stengel die is aangepast om als wortel te dienen). Veel planten zullen gemakkelijk in water wortelen. Een uitstekende winterharde plant die bestand is tegen massa’s verschillende omstandigheden en behandelingen, maar in het geval dat u wilt dat het op zijn best presteert, moet u er goed voor zorgen.

sanseveria verzorging stekken
sanseveria verzorging stekken

Kies welk blad je wilt nemen om te vermeerderen. In het geval dat de bladeren afhangen, is de totale hoeveelheid water te groot. Het is niet mogelijk om de bladeren te buigen wanneer ze volwassen zijn geworden zonder ze te breken. Vooral als het een lang blad is. Na een paar weken zal het blad wat wortels creëren. Het is beter om een ​​blad van een goede kleur te gebruiken, want als het blad bont is, zal de resulterende plant toch naar de goede kleur terugkeren.

sanseveria mikado stekken
sanseveria mikado stekken

In het geval dat de plant langere tijd in vochtige grond zit, kan je wortelrot of botrytis krijgen. Je moet voorzichtig zijn wanneer je je slangenplant water geeft. Je moet je sanseveria plant echter voldoende water geven, je moet hem niet te veel water geven. Er zijn bepaalde technieken die u kunt gebruiken om te voorkomen dat uw sanseveria plant ziekten ontwikkelt. Zodra je een sanseveria plant hebt, hoef je misschien nooit een andere te kopen. De mooie, stoere sanseveria plant is de ideale plant voor thuis of op het werk.

hoe sanseveria stekken
hoe sanseveria stekken

De sanseveria plant staat bekend om zijn rechtopstaande bladeren die het hele jaar door prachtig lijken. Pas in plaats daarvan het bewateringsschema aan en laat het vanzelf herstellen. Snake plant is uiterst eenvoudig te kweken en er zijn maar weinig problemen die u kunt tegenkomen. Met jouw Snake Plant is het heel duidelijk wanneer het tijd is voor een grotere pot. Een sanseveria splant kan een moeiteloze decoratie maken en tegelijkertijd aanzienlijke gezondheidsvoordelen bieden aan uw woning, kantoor of openbare locatie. Je bent hier omdat je een slangenplant hebt die verdeeld moet worden en je niet helemaal zeker weet hoe je dat moet doen. Sanseveria, ook wel de schoonmoeders tong genoemd, is een prachtige kamerplant die zonder veel problemen kan groeien.

Welke voortplantingsmethode u ook kiest, meer Sansevierias hebben is een ongelooflijk uitstekende zaak. Waterpropagatie levert u waarschijnlijk de snelste resultaten op en u kunt de oefening bekijken. Het is heel belangrijk om de juiste polariteit van de sanseveria stekken te behouden.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*