Kleding

Salopettejurk voor de zomer

salopettejurk-voor-de-zomer

Een salopettejurk is een van de meest populaire, met zijn mooie hoge hals, losse rok en subtiele gedrapeerde armholes. De stijl van de jurk wordt het best gebruikt om de slanke benen van een vrouw te accentueren. Het is ook geweldig om een solo te zijn of gepaard te gaan met een andere verbluffende look.

De salopettejurk heeft een kenmerkende geschiedenis, die teruggaat tot de Franse Renaissance. De oorsprong ervan komt voort uit de traditie van het dragen van een lange rok over broeken in die tijd. De korte jurken van deze tijd hadden een gebogen vorm, dus ze werden bekend als een salopette.

salopettejurk
salopettejurk

De salopette is nu erkend als een klassieker, en de naam werd officieel geschonken in 1908 door de eigenaar van de Natal Dress Shop in Frankrijk. Een vrouw met lange benen werd vaak getoond in de salopettejurk, die de vorm van het been nam, steeds gebogen op de heup. De buste en de taille waren ook een cruciaal onderdeel van de salopettejurk, dat is de reden waarom de oorspronkelijke stijl was zo populair.

salopette jurk zwart
salopette jurk zwart

Er zijn sommige vrouwen die ervoor kiezen om een salopettejurk alleen te dragen. Velen kiezen voor deze klassieke look, omdat ze er langer en slank uitzien, terwijl andere het op een vrouwelijke manier dragen, wanneer ze worden gezien met een andere stijl jurk. Deze bijzondere look werd voor het eerst gedragen door de actrice Grace Kelly, omdat ze de straight-limbed persona vertegenwoordigde die de meeste actrices van die tijd droegen.

Voor veel vrouwen die dit soort kleding kiezen, is de stijl perfect omdat het een sexy silhouet heeft, waardoor het een goede keuze is voor zowel overdag als ‘s avonds. Deze outfit wordt soms gedragen met blouses, rokken, en, zo niet, een eenvoudige t-shirt of trui zal doen.

salopette jurk zara
salopette jurk zara

Een andere populaire salopettejurk is de bolero, die kan worden gedragen met een blouse, of met alleen de top op. Het is meestal langer dan de salopettejurk, met een laag uitgesneden of een open-front ontwerp. Het schoudergedeelte van de jurk wordt ook bedekt door het t-shirt, dus zorg ervoor dat je een goede Top kiest, zoals een trui, om eronder te dragen. Als je besluit om een blouse over de top te dragen, zorg er dan voor dat het een puur ontwerp is, omdat het pure shirt behoorlijk onthullend kan worden.

salopette jurk wit
salopette jurk wit

Zorg ervoor dat je een vleugje kleur toevoegt met stippen, riemen en sieraden. Als u ervoor kiest om een jurk over de hele lengte te dragen, zorg er dan voor dat deze is gemonteerd. Als je, kies dan voor een langere lengte, zoals je voeten een centimeter of twee langer.

salopette jurk lang
salopette jurk lang

De meest populaire salopettejurk voor de zomer is de geplooide klassieker, die een Slinky Ruffle hemline heeft. Deze stijl is zowel elegant als formeel. Een andere stijl is de Midi, die er een beetje meer casual uitziet. U altijd lagen toevoegen, afhankelijk van het weer.

Vergeet niet dat sommige van deze stijlen zijn ontworpen om veelzijdig te zijn, zodat u niet hoeft te houden aan één stijl. U een verscheidenheid aan kleurencombinaties dragen en zelfs een korte rok dragen, voor een zeer eenvoudige look.

salopette jurk denim
salopette jurk denim

Hoewel er veel Salopette jurken beschikbaar zijn, hebben de meeste online winkels de neiging om een smaller scala aan stijlen te bieden. Probeer er een te vinden die korter is, omdat het flatterend is op de meeste figuren. U zult ook willen voorkomen dat de webshops die meer dan een paar stijlen bieden, omdat er geen manier om ze allemaal te vinden.

Als u op zoek bent naar een jurk, is het het beste om wat te winkelen op uw eigen. Neem even de tijd om te leren over elke jurk voordat je begint te winkelen. U zelfs kijken door een paar jurken voor het kopen om te zien hoe de jurk lookson verschillende lichamen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*