Huisdier

Ruwharige Jack Russell Pups

ruwharige-jack-russell-pups

Ruwharige Jack Russell Pups, Als een jager zelf, was het belangrijk om Russell dat hij een vossenjacht hond die in staat zijn om gelijke tred te houden met de jacht, evenals station uit de vossen uit hun holen was had. Omdat het een-jacht gedreven hond, zal de Jack Russell meestal na te streven de meeste wezens die het tegenkomt. Op 29 april 2007 noemde hij George gered vijf kinderen op een carnaval in Nieuw-Zeeland tegen een aanval door twee pitbulls. Hij wordt vaak verward met de Parson Russell terrier (zie de American Kennel Club) en de Russell terrier, dat is een kortere poten, gespierder variëteit. Hij is een breed-type, die in grootte variëren van 1.015 inch (2.538 cm). Hij noemde Bothy maakte geschiedenis in 1982 als onderdeel van de Transglobe Expedition. Zowel de Jack Russell en Parson Terriers werden gefokt als werkende rassen.

De Russell Terrier werd geïntroduceerd op de National Dog Show in 2012 als een nieuw ras erkend door de AKC. De onlangs erkende Russell terrier is hetzelfde ras als de Jack Russell terrier erkend in Australië en andere FCI landen en de JRT is nog steeds niet een erkend ras. De Parson Russell Terrier is een vrolijke, vrolijke, toegewijde en liefdevolle hond.

ruwharige jack russel pups
ruwharige jack russel pups

Hij of zij moet een levendig, actief en alert verschijning presenteren. De Jack Russell terrier en Parson Russell terrier rassen zijn vergelijkbaar, het delen van een gemeenschappelijke oorsprong, maar hebben een aantal duidelijke verschillen de meest opvallende zijn het bereik van de aanvaardbare hoogten. Hij of zij is niet bang om te smoren of te bijten terug wanneer het voelt dat het wordt bedreigd. De Jack Russell Terriër, een lief en enthousiast-to-please ras, ontleent zijn naam aan de dominee John (Jack) Russell (1795-1883), een van de oprichters van de Engelse Kennel Club in 1873.

ruwharige jack russel pups met stamboom
ruwharige jack russel pups met stamboom

De ruwharige jack russel pups is eigenlijk een kortere versie van de Jack Russell terriër. De Jack Russell Terriër is een kleine terriër die zijn oorsprong vindt in de vossenjacht heeft. Hij of zij was meer als een metgezel hond gefokt. The Fox terrier en Jack Russell soort terrier honden van vandaag zijn allemaal afstammen van honden van die periode, hoewel gedocumenteerd stambomen eerder dan 1862 zijn niet gevonden, hoewel verscheidene dossiers blijven van de gedocumenteerde fokken door John Russell tussen de jaren 1860 en 1880.

ruwharige jack russel pups te koop
ruwharige jack russel pups te koop

In de VS, de Russell terrier is even groot als de Australische ruwharige jack russel. In vergelijking met de Parson, moet hij of zij altijd langer dan hoog op de schoft zijn, terwijl de Parson’s punten van gelijke afstand moet zijn. De Russell terrier, die soms ook het Engels Jack Russell terrier of de Short Jack Russell terrier is een over het algemeen kleiner verwante ras wordt genoemd.

ruwharige jack russell puppies te koop
ruwharige jack russell puppies te koop

Als je een ruwharige jack russel puppy kopen bij een geregistreerde fokker moeten zij de documenten leveren voor de pup, omdat alle pups moeten worden geregistreerd bij de Koninklijke NSW Canine Raad, zelfs puppies, voegt Cheryl. To-play bijten stoppen, alles wat je nodig hebt om wil doen houdt u de puppy’s mond dicht voor een paar seconden, nee zeggen ” stevig en dan stok een taai traktatie of een stuk speelgoed in zijn mond.

ruwharige jack russell pups
ruwharige jack russell pups

Vergeet niet om te controleren uw lokale opvangcentra voordat je gaat het kopen van een nieuwe pup. Door het stellen van alle van de juiste vragen die u kan helpen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe Jack Russell Terrier puppy is gezond en zeker om een ​​lang leven zonder inmenging van gezondheidsproblemen die vermeden had kunnen worden.

ruwharige jack russell pups te koop
ruwharige jack russell pups te koop
ruwharige jack russel pups te koop belgie
ruwharige jack russel pups te koop belgie

Verhoog langzaam het moment dat de hond is alleen vrij voor. Nadat de hond is comfortabel met de actie, te beginnen met behulp van de verbale commando. Als de hond alert is, moet de punt van de V niet voorbij de buitenste hoek van de ogen. De honden waren makkelijk mee te nemen dan ruwer landschap in terrier zakken slingerde over de schouder van de jager of over hun zadel. Hoewel het een kleine hond kan de ruwharige jack russel is een zeer bedreven jachthond en maakt gebruik van het kleine formaat in haar voordeel.

2 Comments
Share

admin

2 Comments

 1. admin
  May 24, 2020 at 11:51 pm

  Hallo,

  Wij hebben de afgelopen 15 jaar een kortharig Jack’ske gehad die wij jammer genoeg 2 jaar geleden hebben moeten afgeven. Sinds kort zijn wij hier met heel de familie terug over en opnieuw op zoek naar een 5e familielid in ons gezin van men beide ouders en zus. In tegenstelling tot ons vorig Jack broertje zouden wij nu graag een ruwharig Jack’ske hebben ipv gladharig. Hebt u toevallig een ruwharig reu’tje?

  Je kan ons altijd op het nummer 0479214270 contacteren.

  Groetjes Lauran en de ganse familie

 2. admin
  July 27, 2020 at 3:42 am

  bedankt voor de informatie over ruwharige hack russell pups
  Dit is echt heel handig

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*