Gezondheid

Psyllium Inuline

psyllium-inuline

Psyllium en inuline zijn de populaire voedingssupplementen met een hoog vezelgehalte. Vezels kunnen worden gedefinieerd als de stof die onoplosbare en oplosbare delen bevat. Inuline wordt meestal aangetroffen in suiker, zetmeel en zetmelen. De voordelen omvatten spijsvertering, helpen bij de assimilatie van vitaminen en mineralen, medeplichtigheid aan de vermindering van het gewicht, en bevordering van gewichtsverlies.

Wat is psyllium? Psyllium is een lid van de gras familie, de lathyrus, evenals een lid van een aantal andere grassen, bekend als haver grassen. Het eerste deel van de naam is afgeleid van het Griekse woord voor zaad. Het is een natuurlijk voorkomende plant met grijs-groene bladeren, stengels en bloemen. Psyllium en inuline zijn te vinden in vele verschillende vormen: poeder, tabletten, en capsules.

Psyllium en inuline zijn goed voor de spijsvertering. De twee soorten vezels helpen het lichaam om voedsel door de darmen te verplaatsen. Fiber doet dit door het absorberen van water en voedingsstoffen uit de voedingsmiddelen die worden verteerd. De inhoud van de darmen, afgezien van water, bevatten koolhydraten, eiwitten, en vetten. Wanneer deze voedingsmiddelen worden afgebroken door het lichaam, de vezels die achterblijven in de ontlasting, worden ook geabsorbeerd. Fiber helpt ook bij het elimineren van afvalproducten uit het lichaam.

psyllium inuline
psyllium inuline

Psyllium en inuline zijn allebei goed voor de dikke darm. De vezel in psyllium en inuline ondersteunt de gezondheid van de dikke darm. Als het gaat om de effectiviteit ervan, zijn er twee primaire vormen van de vezel. Dit zijn psyllium en inuline:

Psyllium en inuline werken allebei om de maag weer in beweging te krijgen. De hoeveelheid voedsel die door het spijsverteringsstelsel gaat, terwijl het eten van een gezond dieet, ISA Long proces. Voedingsmiddelen nemen overal van vijf tot twintig minuten om te verteren, terwijl ze voedingsstoffen innemen. Als het te snel is, of als er niet genoeg tijd is, zal het lichaam te veel voedsel absorberen, wat leidt tot malabsorptie, of niet in staat zijn om de voedingsstoffen te absorberen die je hebt ingenomen.

psyllium inuline waar te koop
psyllium inuline waar te koop
psyllium inuline kruidvat
psyllium inuline kruidvat
wat is psyllium inuline
wat is psyllium inuline

Het eten van vezels is de enige manier om dit probleem te verhelpen. Waardoor het spijsverteringsstelsel sneller beweegt, door het eten van natuurlijke vezels zoals psyllium en inuline, is de enige manier om de spijsvertering te helpen. Wanneer de maag in staat is om sneller te bewegen, het resultaat is meer maaltijden worden verteerd in een enkele vergadering, leidt tot verhoogde verzadiging.

Terwijl voedingsmiddelen verteren langzaam, je moet nog steeds in staat zijn om verschillende porties voedsel te eten op een moment. Het hebben van de mogelijkheid om verschillende kleine maaltijden per dag te eten, helpt bij het proces van spijsvertering, en is belangrijk voor het verminderen van de kans op het hebben van voedsel dat vastzit in de onderste darm. Inuline en psyllium zijn beide genomen in de vorm van voedsel en helpen versnellen het proces van spijsvertering, leidt tot verminderde kans op het ervaren van voedsel vast in de darm.

psyllium inuline ah
psyllium inuline ah
psyllium inuline poeder
psyllium inuline poeder

Psyllium en inuline helpen beide om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Je moet niet vergeten dat het cholesterol in de vezels, inuline en psyllium allemaal natuurlijk zijn. Het cholesterolgehalte in het lichaam zijn al in een bereik waar ze kunnen worden gecontroleerd.

oplosbare vezels psyllium en inuline
oplosbare vezels psyllium en inuline
psyllium inuline vezels
psyllium inuline vezels

Vezels zijn een van de belangrijkste redenen waarom mensen overgewicht of althans, ze hebben de neiging om overgewicht te worden als gevolg van het hebben van een hoog vezelgehalte in hun dieet. De absorptie van de vezels in het lichaam gebeurt in de darm. Dit is waarom, wanneer uw voedsel is afgebroken, de vezel vindt zijn weg naar de dikke darm waar het wordt verwerkt. De extra oplosbare en onoplosbare vezels die in de vezel worden aangetroffen, worden in de dikke darm verwerkt.

psyllium en inuline kruidvat
psyllium en inuline kruidvat

Psyllium en inuline helpen bij de spijsvertering omdat ze oplosbaar zijn. Ze worden niet beïnvloed door maagzuur of enzymen. Hierdoor kan de vezel direct naar de dikke darm waar het wordt verwerkt door bacteriën. de bacteriële flora. De bacteriën breken dan de vezel inuline, psyllium en chitine in kleinere stukjes.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*