Speelgoed

Project MC2 intertoys

project-mc2-intertoys

Project MC2 intertoys, Door het combineren van hun grote vaardigheden, de meisjes werken voor NOV8 (Innovate), een geheime organisatie die riskante missies die geen enkel ander agentschap zal raken onderneemt. Bekend als Project Mc2, worden de poppen uitgebracht in combinatie met een originele Netflix tv-serie met dezelfde naam. Scroll naar beneden om de video te zien dat ze zijn uniek, omdat ze allemaal zijn verschillende maten, je weet wel, net als mensen! In de productlijn, elk pop wordt geleverd met hun eigen experiment om wetenschap te spelen aan te moedigen thuis. De poppen echte wimpers ook, in plaats van degenen die zijn geschilderd op.

Als je denkt aan de televisie sitcoms voor kinderen die u kunt hierbij denken aan shows van tv-zenders zoals Nickelodeon of Disney. Een van de meest populaire familievriendelijke sitcom op Netflix is ​​de serie Project MC2. Reactie hieronder als je opgewonden om te zien meer episodes van Project MC2 streaming op Netflix ASAP!

project mc2 dagboek intertoys
project mc2 dagboek intertoys

De Netflix-serie brengt wetenschap liefhebbende rolmodellen voor meisjes dat kinderen hun eigen leeftijd die ze kunnen betrekking hebben op, dus de mogelijkheid om na te bootsen en uit te breiden op experimenten ze zien op TV is een geweldige manier om STEM onderwijs te versterken. De serie, die in augustus 2015 gelanceerd, draait om leren STEM en volgt de avonturen van McKeyla McAlister en haar beste vrienden. Je bent waarschijnlijk al een fan van de ontzagwekkende Project Mc2 serie en S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, kunst en wiskunde) geïnspireerde producten.

project mc2 intertoys
project mc2 intertoys

McKeyla’s team bestaat uit 5 zeer bedreven en uitzonderlijk modieuze meisjes die uitblinken in wiskunde, kunst, techniek, technologie, en andere wetenschappelijke en spy-gerelateerde vaardigheden die hen helpen de dag te redden. Er zijn momenteel vijf onderdelen of seizoenen van Project MC2 streaming op Netfilx. Er zijn momenteel vijf seizoenen van delen van Project MC2 streaming op Netflix. U kunt vangen alle 3 seizoen van de show op Netflix, met een speciale aflevering vrijgeven op 14 februari.

project mc2 pop intertoys
project mc2 pop intertoys

De Project Mc2 Perfume Maker biedt meisjes met de instrumenten om hun eigen parfum te formuleren met behulp van cosmetische chemie. Over MGA Entertainment MGA Entertainment, een consument entertainment producten bedrijf met hoofdzetel in Van Nuys, Californië, produceert innovatieve lijnen van eigen en in licentie producten, waaronder speelgoed en spelletjes, poppen, consumentenelektronica, woondecoratie, briefpapier en sportartikelen. U kunt er zeker van zijn dat we overal heeft gezocht om uit te vinden alle beschikbare Project Mc2 deals. Bij het online winkelen voor Project Mc2 producten en diensten, het is een wijs besluit om PromoCodeWatch bezoeken voor het uitchecken.

project mc2 spy bag intertoys
project mc2 spy bag intertoys

Project MC2 is op een belangrijke missie om hulp te vooraf meisjes op het gebied van S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, kunst en wiskunde) en is geliefd bij zowel de meisjes en volwassenen als de eerste S.T.E.A.M. op basis van franchise en het merk van het meisje dat leuk experiment sets, modieus real-girl geïnspireerd poppen en de Emmy-genomineerde Netflix originele serie omvat. Project MC2 is een geweldig horloge voor iedereen die wil een goede familievriendelijke sitcom dat een goede les leert geniet.

project mc2 lab kit intertoys
project mc2 lab kit intertoys

Project MC2 is een geweldige serie voor een Netflix-abonnee die heeft een goede comedy-serie die ook leert een goede les. Project MC2 toont het leven van vier, super slimme, jonge meisjes die hun smarts gebruiken te helpen redden van de dag. Dit seizoen, Project Mc2, blijft het NOV8 team volgen als ze nieuwe vijanden en missies tegenkomen, maar met vindingrijkheid, instincten en teamwork, zullen ze de dag te redden. Project Mc2 van MGA Entertainment is aangekomen met een nieuwe drie-episode originele serie op Netflix en een pop en accessoires lijn. Bij de intertoys online winkel kunt u diverse Project MC2 producten kopen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*