Gereedschap

Profielklem

profielklem

De profielklem is een vorm van racksysteem dat extra veiligheid biedt aan uw rack. Het wordt normaalgesproken gebruikt op racks met twee of meer koppels, of wanneer het rek in een zeer krappe ruimte moet zijn. Het helpt het koppel en hun accessoires veilig te houden tegen diefstal. Dit systeem kan worden gemonteerd aan de boven-of onderkant, afhankelijk van hoe u het nodig hebt.

Profiel klemmen zijn meestal gemaakt van massief staal. Hun unieke functie is dat ze dezelfde grootte “voet” gebruiken om de koppelingen te bevestigen die de Cotter PIN gebruikt. Om deze reden zullen de borgschroeven en bouten op het rek strakker worden vergrendeld. Ook, omdat ze solide zijn, zullen ze in staat zijn om meer misbruik te weerstaan zal niet resulteren in schade aan het rek. Bovendien zullen ze niet gemakkelijk af te komen.

Aan profiel rekken kunnen echter andere bijlagen zijn gekoppeld. Deze toebehoren kunnen worden gemaakt van flexibele metalen zoals aluminium of polycarbonaat. Ze kunnen ook andere functies hebben, zoals extra deur klemmen of zelfuitlijnende haken. En ze kunnen volledig ingesloten of afgesloten zijn.

profielklem
profielklem

Een ander type profielontwerp is waar de klemmen aan de onderkant van het rek zijn bevestigd, met beugels die op zijn plaats worden gehouden door zowel schroeven als bouten. In deze opstelling worden de klemmen over het algemeen op de onderste helft van het rek geplaatst, terwijl de beugels aan de bovenste helft zijn bevestigd.

Grootte bepaalt het beste montage systeem voor elk rek. U moet de meest geschikte bijlage bepalen voor de grootte van het rek dat u wilt gebruiken. Het is meestal een goed idee om er een te kiezen die het beste werkt bij het gebruik van het rek dat u wilt gebruiken. Het rek kan bijvoorbeeld worden ontworpen voor een grote of kleine hoeveelheid accessoires.

flamco profielklem
flamco profielklem
superprof profielklem
superprof profielklem

De klemmen moeten van een grootte die voldoende schroeven en bouten ter ondersteuning van het gewicht van het rek, met voldoende aanscherping en vergrendeling vermogen om de rekken veilig vast te houden. Als u een kleiner rek gebruikt, moet u een kleiner model overwegen. Evenzo, als u een grotere rek hebt, wilt u misschien een grotere versie kiezen.

profielklem bouw
profielklem bouw

Overweeg bij het kiezen van een nieuwe profielklem het gewicht en de montagehoogte. Een Heavy-Duty model is meestal nodig om een zeer zware of grote rek te ondersteunen. Dit gewicht moet worden ondersteund door een sterk en duurzaam materiaal.

Bepaal eerst de hoeveelheid gewicht die u op het rek wilt opslaan. Selecteer vervolgens het juiste profiel voor het rek dat u hebt. Er zijn tegenwoordig veel merken beschikbaar, waaronder:

profielklemmen prijzen
profielklemmen prijzen

Andere fabrikanten bieden bepaalde modellen van klemmen, maar ze kunnen niet zo stevig of sterk als degenen die zijn vervaardigd door Western Electric. Bijvoorbeeld, er zijn modellen die zijn gemaakt van zware gauge aluminium, maar zijn gemaakt van polycarbonaat. Deze versies kunnen goede keuzes zijn voor Heavy Duty toepassingen, maar niet noodzakelijkerwijs voor lichte toepassingen.

profielklemmen metselwerk
profielklemmen metselwerk
profielklemmen
profielklemmen

Controleer ook of het ontwerp van het rek de juiste koppeling mogelijk maakt. Western Electric maakt ook een speciale rack voor rack en rondsel koppeling.

profielklem systemen zijn ideaal voor het beschermen van elektrisch of computerrek, en vooral voor thuisgebruik. Omdat ze veel steviger zijn dan de bouten en schroeven die worden gebruikt voor het vastzetten van het rek, zullen ze veel langer meegaan. Ze zijn ook eenvoudig te installeren.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*