Gereedschap

Popsocket Hema

popsocket-hema

Popsocket Hema – De Popsocket is een full-featured PDA, die wordt geleverd met een smartphone. Het is in de markt voor meerdere jaren, en in die tijd is het erin geslaagd om populair te blijven vanwege de uitstekende waarde en betrouwbaarheid.

Aangezien het niet precies zoals een volledige desktopcomputer is, is het niet zo krachtig zoals laptop. Het heeft echter tal van functies die het gemakkelijk te gebruiken maken. En omdat het een PDA is, maakt dit het veel gemakkelijker om met je dagelijkse taken om te gaan, omdat je gesprekken voeren, sms’jes sturen en veel meer doen zonder een toetsenbord te hoeven gebruiken.

Zoals ik schrijf dit artikel, ik heb een Popsocket en hebben gevonden dat het uiterst betrouwbaar. Je moet dit overwegen als je een gemakkelijke manier wilt om te communiceren en in contact te blijven met je vrienden en familie tijdens het reizen.

popsocket hema
popsocket hema

Popsocket voor smartphones maakt gebruik van een ontwerp vergelijkbaar met een oude telefoon. Als je het vergelijkt met de iPhone, zul je merken dat het een plat, modern ontwerp heeft, met een zwarte lunette en een zilveren band rond de rand. De camera-eenheid bevindt zich aan de bovenkant, met een zilveren dia voor de hardwareknoppen.

Grip voor telefoon: Het belangrijkste onderdeel van een Popsocket voor smartphone is het ingebouwde scherm. Op de top van de voorkant van de telefoon is een grote rubberen pad, en de zijkanten zijn gedempt door een dunne laag van antislip materiaal.

popsocket goedkoop hema
popsocket goedkoop hema

De onderkant van de telefoon, onder de glazen deksel, is waar je je handpalm bij het houden van de telefoon omhoog. Maar houd je handpalm niet naar het scherm gericht. Leg je handpalm neer over de telefoon, tussen het rubberen kussenen en de onderkant.

Grip voor telefoon: Het scherm van de Popsocket voor smartphone heeft geen behoefte aan een beschermende bekleding. Ik gebruikte hetzelfde materiaal dat betrekking heeft op mijn Blackberry Curve, en het was net zo comfortabel en gemakkelijk vast te houden.

popsocket kopen hema
popsocket kopen hema

Het eerste wat je moet doen is de Popsocket voor smartphone openen en de hoes verwijderen, als je hem als laptop wilt gebruiken. Verwijder de cover van de telefoon. Zoek vervolgens naar de camera aan de bovenkant en verwijder de flip-connector met uw vingers.

Schroef de ophaaleenheid van het beeld los en plaats het scherm er weer in. Vergeet niet om je vingers te gebruiken als het erg glad is. Als u de juiste maat Phillips schroevendraaier, zult u geen probleem hebben.

Installeer het scherm op de Popsocket hema. Schuif het scherm naar de achterkant van de telefoon, en probeer het scherm omhoog te duwen tegen de achterkant van de telefoon, zodat het glijdt in.

Zodra het veilig is, zet de cover terug op de telefoon, en probeer het scherm te duwen tegen de binnenkant van de telefoon, bedrijf het stevig. Installeer daarna de Quick Charge-kabel en vervang de hoes terug op de telefoon. Stel de Popsocket in voor een smartphone in je zak en je bent klaar om te gaan.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*