Gereedschap

Pootstok | voor het maken van gaten in de grond

pootstok

Vandaag, meer dan ooit, hebt u een pootstok nodig om uw project af te ronden, ongeacht hoe groot of klein het is. En, de rechte of draaibank pootstok is zeker een van de beste alternatieven om te gebruiken om uw projecten af te maken.

Voordat u probeert een pootstok te gebruiken, moet u weten dat het kan worden gebruikt in twee verschillende stijlen, die beide vereisen dat u dezelfde pootstok te installeren. De eerste stijl van deze tool bestaat uit een rechte pootstok. Deze tool vereist dat u een rechte metalen recht op het hout van uw project legt. Het is ook belangrijk op te merken dat het gereedschap wordt geleverd met een vierkant uiteinde aan het einde van de schacht, dat is waar je je rechte troffel in.

De tweede stijl van het gereedschap wordt de draaibank pootstok genoemd. In dit type pootstok, zijn er verschillende gaten over de schacht die u gebruiken om uw troffel te houden.

pootstokje
pootstokje

Dit metalen stuk heeft ten minste drie openingen op, die u gebruiken om uw troffel in te zetten om het op het hout te houden. Het heeft ook vierkante gaten op de top van de schacht.

Deze stukken vereisen dat u een rechte troffel of een vierkant uiteinde met een punt aan het eind van het om je troffel in te zetten, zodat u een rechte lijn over het hout krijgen u aan werkt. Zodra u klaar bent om uw gereedschap te gebruiken, duwt u de troffel in de schacht van de pootstok en til tu het op met uw hand.

Dan gaat u de rechte troffel opheffen of het vierkant omhoog door uw andere hand, of de vrije hand van uw andere hand, tot het ongeveer drie duim vanaf het hout is. Je gaat dan je draaiband omdraaien en plat over de hele schacht leggen, langs de lijn die je in de eerste stap hebt gemaakt.

pootstok aardappel
pootstok aardappel

Zodra u uw troffel terug hebt gedraaid, til het door uw hand tot het opnieuw parallel aan het hout is u aan werkt. Blijf dit doen totdat de troffel is parallel aan het hout, dan u een goede greep van het te trekken recht over de schacht.

Als u uw hout wilt afwerken met een pootstok die lijkt op de draaibankpootstok, u de troffel vervangen door een vierkant stuk hout dat iets groter is dan de troffel, zodat u het rechte stuk op het hout krijgen met de troffel. Knip gewoon een vierkant stuk hout ter grootte van de troffel die gaat worden gebruikt, maar zorg ervoor dat u een centimeter of twee van de ruimte te verlaten aan weerszijden van het vierkante stuk, zodat u de vierkante troffel op het hout te krijgen. Zorg ervoor dat u uw vierkante stuk hout tegen de vlakke van de metalen troffel plaatst, zodat u een goede grip krijgen.

U dan gebruik maken van het vierkante stuk hout en plaats het over de rechte troffel, met uw vierkante uiteinde naar beneden. Dan u beginnen met het draaien van uw troffel, zodat u werken je een weg rond het vierkante houten stuk hout, vanaf de onderkant van het vierkante houten stuk hout. Je zult moeten werken rond de cirkel van het vierkante houten stuk hout in een rechte hoek, maar je zult merken dat uw voltooide project zal er veel professioneler uitzien wanneer u klaar bent met deze stijl van pootstok.

U zult ook merken dat u niet zo nauwkeurig hoeft te zijn met uw gereedschap wanneer u deze pootstok gebruikt. U bijvoorbeeld een troffel recht op het hout gebruiken om het af te maken, laat het vervolgens schuin in tweeën en draai de troffel om, zodat het in tweeën is gekanteld aan de andere kant. Je zult merken dat je in staat bent om allerlei dingen te doen met deze pootstok.

Voor meer informatie over het gebruik van een pootstok tips en trucs. Bekijk vandaag nog onze website!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*