Tuin

Pindaplant

pindaplant

Als je je planten hebt gekweekt, moet je ze op een heuvel zetten. Planten hebben een stijgend seizoen van 110 tot 130 vorstvrije dagen nodig om een ​​voedzaam gewas te creëren. Pindaplanten geven VOS vrij vrij vrij lage concentraties af die niet eenvoudig te meten zijn, zei Daley. “ze geven VOS vrij bij zeer lage concentraties die moeilijk te meten zijn,” zei Daley.

Nogmaals, je kunt gewoon 3 van één soort plant kopen. Om te controleren waar de planten niet gewenst zijn, trek herhaaldelijk, vele malen per jaar gedurende meerdere decennia. Je pinda-planten moeten regelmatig water worden gegeven, omdat de meeste planten dat wel doen. De pindaplant is bovendien een probleemloze bodembedekker. Vrijwel elk deel van een pindaplant kan worden gebruikt.

De plant wordt op verschillende manieren een zegen voor de lokale economie. Dergelijke planten hebben geen extra kunstmest nodig. Sommige van hun kruidenplanten zijn een beetje prijzig, maar ze noemen zichzelf het huis van de zaadwinkel van 1 Euro.

pindaplant
pindaplant

Loop fysiek rond het gazon dat u gaat maaien. Zorg ervoor dat je het gazon niet doorzaait, omdat je er zeker van wilt zijn dat de zaden ruimte hebben om te ontkiemen en te groeien. Uw gazon werkt op dezelfde manier. Dus nu je weet hoe je je gras voorbereid kunt krijgen, zou je geen problemen moeten hebben om in de zomer samen met de winter groen gras te laten groeien. Meerjarig roggegras en jaarlijks roggegras zijn beide uitstekende alternatieven om een ​​dicht en aantrekkelijk wintergazon te creëren.

Het vinden van de grond voorbereid voor het planten is van cruciaal belang voor een gezonde en overvloedige pinda-oogst. U kunt besluiten om uw grond te laten testen om wijzigingen voor de pindaplanten te produceren. Garanderen dat de grond vochtig is. Om de stress tijdens het verplanten verder te verminderen, verwijdert u alleen de basis van de zwarte zak, zodat de grond rond de zaailing niet wordt losgemaakt. Meststoffen kunnen worden gebruikt in overeenstemming met de bodemgesteldheid en andere vereisten.

pinda plantjes
pinda plantjes
pindaplant kopen
pindaplant kopen

Door twee verschillende vormen van graszaden in uw gazon te hebben, kunt u ervoor zorgen dat u het hele jaar door groen gras hebt. Verwijder het plastic op het moment dat de pinda’s meestal binnen een paar weken ontspruiten. U kunt ervoor kiezen om een ​​kleine hoeveelheid mest op de grond te verspreiden, maar dat is optioneel. Aan de andere kant kan het een probleem zijn in ontwikkelingslanden waar de belangrijkste voedselbronnen granen of peulvruchten zijn. Dus voor degenen die de neiging hebben om pindakaas te eten, kan het beter zijn om het helemaal te vermijden.

Pinda’s lijken een vrij eenvoudige plant om te kweken. Pinda’s zijn een buitengewoon uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, het soort vet dat belangrijk is in het hart-gezonde mediterrane dieet. Vervolgens wilt u de rauwe pinda’s planten waar ze ongeveer 4 centimeter diep zijn en plant u ongeveer 4 pinda’s.

pinda plantage
pinda plantage
pindaplant groei
pindaplant groei

Selecteer een variëteit Tuinders hebben vier soorten pinda’s waaruit u kunt kiezen. In tegenstelling tot wat je misschien hebt gehoord, is de pinda geen moer. Delta Peanut biedt een oplossing voor dat dilemma.

Er zijn nogal wat variëteiten van elke soort pinda. Verplanten Je pinda’s moeten ongeveer tien centimeter uit elkaar worden geplant, met een paar zaden op elke plek. Als de pinda’s zijn ontsproten, wil je ze verplanten. De pinda wordt uit de schaal verwijderd en je laat hem twaalf of meer uren weken. Dan wil je de pinda’s volledig met aarde bedekken.

pindaplant kweken
pindaplant kweken

 

pindaplant nederland
pindaplant nederland

Pinda’s smaken niet alleen goed, ze zitten ook vol met eiwitten, vetten en diverse gezonde voedingsstoffen. Onnodig te zeggen dat veel mensen niet van pinda’s kunnen genieten. Mensen zijn vaak verrast om te horen dat pinda’s helemaal geen noten zijn. Pinda’s vereisen geen overmatige hoeveelheid zorg. Pinda’s kweken is echt niet zo moeilijk als je misschien denkt.

Je moet de zaden eerder binnen beginnen, minimaal 30 dagen vóór de laatste vorstdatum in het voorjaar. Je moet ervoor zorgen dat je de zaden vochtig houdt totdat ze beginnen te ontkiemen, omdat je wilt dat ze goed ingeburgerd raken. Het is bewezen dat het enten van zaden de hoeveelheid stikstofknobbeltjes verhoogt en ook een positief effect heeft op de opbrengst. Het is eenvoudig om zaden te enten. Wanneer de graszaden zich hebben gevestigd, kunt u uw gietbeurten verlagen tot eenmaal per week en vervolgens uiteindelijk tweemaal per week. Pinda-zaailingen rijzen ongeveer tien dagen na het planten uit de grond. Pindakieming is de perfecte illustratie van plantinitiatie.

pindaplant zaaien
pindaplant zaaien
pindaplanten
pindaplanten

Groene bonen zijn bijna altijd overvloedig in de industrie. Peanut Plant Care Pinda’s hebben gedurende het groeiseizoen wat verzorging nodig om een ​​fantastisch gewas te creëren. Pindakaas is een nogal onbewerkt voedsel. Kortom: Hoewel het veel gezonde vitaminen en mineralen bevat, bevat het ook een aanzienlijke hoeveelheid calorieën. Het is een van ‘s werelds populairste spreads. Helaas zijn sommige smaken nooit gecontroleerd of ze echt veilig zijn. Natuurlijke smaken kunnen bovendien niet vegetarisch vriendelijk zijn.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*