Stijl

Osaka hockey armbandjes

osaka-hockey-armbandjes

De armbandjes zijn vervaardigd door Osaka Sieraden die is de productie van hoge kwaliteit sieraden producten voor de afgelopen 15 jaar. Hun eerste en best verkochte armband is OSAKA hockey armbandjes. Deze armband heeft een elegant ontwerp waardoor het erg populair onder de beroemdheden.

In combinatie met golfschoenen en tassen is de Osaka armband een modieus accessoire. Deze armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en zijn gemaakt van verschillende materialen.

osaka armbandjes
osaka armbandjes

Het is belangrijk om te weten dat deze armband bestaat uit twee stukken ruw goud. Goud is de hardste substantie die de mens kent. De snede van het ontwerp van de armband moet worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de armband niet breekt. Met elk ontwerp in de armband, zijn er verschillende redenen waarom het zo populair is.

Het ontwerp van de Osaka armbandjes maakt gebruik van het thema van het merk OSAKA, dat bestaat uit tien kanji personages. De kanji betekent. Een betekenis van de kanji is “geloof” terwijl de andere is “verboden”. Aangezien deze personages een sterke betekenis hebben voor een OSAKA-armbandjes, betekent dit dat de armband zeker zal helpen bij het verbeteren van het vertrouwen van de eigenaar in zichzelf.

osaka armband
osaka armband

De kanji armbanden die gebruik maken van de kanji zijn handgemaakt op een manier om te lijken op een origami kraan. Elke kanji is gesneden uit echt goud en vervolgens de handgemaakte patroon wordt vermengd met een stuk van faux plastic om de armband een mooie look te geven.

Het volledige ontwerp van de OSAKA Armbanden heeft drie verschillende stijlen. Er zijn de OSAKA Hockey armbandjes, OSAKA Basketball armbandjes en OSAKA Beach armbandjes.

osaka armbandjes sport 2000
osaka armbandjes sport 2000

De OSAKA Hockey armbandjes heeft de kanji in de vorm van een hockey puck. Op de pols van de armband is het logo van OSAKA. De hockey puck is ingekapseld met twee gaten in het midden en vier aan de kant die wordt genoemd de “helften”.

Aan de rechterkant van de armband is een replica van de kanji “weg” met de kanji “in”out”. De kanji “weg” is ingekapseld met zeven gaten en aan de linkerkant is de kanji “mond”. De spaken van de hockey puck zijn ingekapseld in de andere kant van de armband en worden “beëindigd” door een andere kanji, die wordt genoemd “binnen”.

osaka hockey armbandjes
osaka hockey armbandjes

De kanji ontwerp op de Beach Bracelets is ingekapseld in een plaat die eigenlijk een plastic model van de OSAKA strand. Het hele stuk ziet eruit alsof het is ingekapseld in zand en in het midden van de plaat is de kanji “melk”.

De Osaka armbandjes worden geleverd in verschillende vormen en maten om tegemoet te komen aan de voorkeuren van de gebruikers. De vormen omvatten een kroon, de helft, de mond, en de helft, enz.

Alle bovengenoemde armbanden zijn handgemaakt door Osaka Jewelry Co Ltd. en zijn gemaakt voor het enige doel van het verfraaien van het lichaam en het houden van de drager gelukkig. Het wordt echter aangeraden dat de drager deze armbanden alleen in speciale gelegenheden mag dragen of wanneer hij/zij een intieme relatie heeft met de persoon die de armband draagt.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*