Badkamer

Opvouwbaar ligbad

opvouwbaar-ligbad

Het opvouwbaar ligbad is ontworpen om een ontspannende, gemakkelijke manier te bieden om rond te komen als het gaat om het schoonmaken van de binnenkant van uw huis. Deze badkamer accessoire is perfect voor degenen die kleine kinderen hebben en, voor veel mensen, het is ook een prachtige manier om ruimte te besparen. Het klapt naar beneden en kan gemakkelijk worden verborgen in een lege hoekje of hoek.

Wat zo geweldig is aan dit bad is dat het kan worden opgevouwen en vervoerd van de ene plaats naar de andere. U het gemakkelijk inpakken in de kofferbak van uw auto om thuis te gebruiken. Het is ook gemakkelijk te bewaren in de badkamer wanneer u zich in het midden van een douche of bad bevindt. Het kan gewoon worden uitgevouwen wanneer het tijd is om een bad te nemen.

Naast het gebruik als een spabad, kan het ook gebruikt worden als een emmer indien nodig. Dit is een geweldig accessoire voor mensen die een groot gezin hebben maar geen groot bad willen hebben om mee om te gaan. In plaats daarvan gebruiken ze het opvouwbaar ligbad als een emmer of trampoline.

opvouwbaar ligbad
opvouwbaar ligbad

Vouw bakken zijn gemaakt van verschillende materialen. Deze materialen omvatten plastic, hout, acryl, metaal en aluminium. Het meest populaire materiaal is het plastic type.

Dit bad is gemakkelijk schoon te maken, vooral als u bepaalde reinigingstips volgt. Bij het schoonmaken, vergeet niet om eerst te weken in warm water, dan was het af met koud water. Wrijf niet te hard en probeer het oppervlak niet te krabben. Nadat het schoon is, zal het een veel mooiere verschijning zijn.

opvouwbaar ligbad volwassenen
opvouwbaar ligbad volwassenen

Aluminium kuipen kunnen roesten. Daarom is het belangrijk om de aluminium kuip in een droge omgeving te houden en ook uit de buurt van chemicaliën en andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Veeg het eenmaal per maand af met een mild, niet-schurend reinigingsmiddel. Als u echter ziet dat het is verkleurd, moet u een professional raadplegen om u te helpen de beste oplossing te vinden. Deze oplossing kan een mengsel van ammoniak, terpentijn, baking soda, citroensap, en wassen soda.

Hout en metalen kuipen zijn zeer gevoelig voor corrosie. Ze zullen periodiek moeten worden gepolijst. Om dit te doen, moet je een zachte doek en een draad borstel met wat zeep op het te gebruiken.

opvouwbaar ligbad voor volwassenen
opvouwbaar ligbad voor volwassenen

Dit is een makkelijke manier om de hoeken schoon te houden. Bij het schoonmaken, moet u een zachte doek en spons of doek gedrenkt in witte azijn gebruiken. Dit zal u helpen bij het schoonmaken van de zeep en vuil en vuil uit het bad zelf.

Het is ook een eenvoudig kompres om zich te ontdoen van alle bacteriën en kiemen. Om dit te doen, alles wat je nodig hebt is een kopje warm water en twee eetlepels van Baking soda. Zorg ervoor dat het erg koud is voordat je het aan het bad toevoegt. Bij gebruik van deze remedie, houd het in een aparte container om te voorkomen dat de Baking soda van het veranderen van de pH-balans van het bad.

opvouwbaar ligbad kopen
opvouwbaar ligbad kopen
opvouwbaar ligbad kind
opvouwbaar ligbad kind

Cosmetische bedrijven markt vaak een verscheidenheid aan producten voor kleine kinderen. Deze producten zijn bedoeld om te worden gebruikt na elk bad. Als het gaat om het gebruik ervan, vergeet niet om dit te doen na het schoonmaken van het bad. Vergeet niet dat het opvouwbaar ligbad niet bedoeld is om zelf gebruikt te worden.

Het is altijd een goed idee om een bad te kopen van een betrouwbare winkel. Als u online wilt gaan, zorg er dan voor dat u naar de Klantrecensies voor elke winkel kijkt, omdat ze meestal zeer nuttig en waarheidsgetrouw zijn.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*