Gereedschap

Optrekstang voor buiten

optrekstang-voor-buiten

De optrekstang buiten moet uit het rek worden gedemonteerd voordat er kan worden gewisseld. Om te beginnen is het vermeldenswaard dat je niet altijd een bar buitenshuis hoeft te beveiligen. U moet ervoor zorgen dat de staven op precies dezelfde hoogte worden bevestigd door middel van een waterpas. De balk kan ook 180 graden op zichzelf worden gedraaid om u de methode te bieden om dips en meer te doen.

Nu moet je ervoor zorgen dat de balk vierkant is. Telescopische staven gebruiken niet het identieke hefboomontwerp om op hun plaats te blijven, maar ze behoren ook tot de zwakste ontwerpen voor gewichtsondersteuning en hoewel u slechts 150 pond kunt wegen versus de limiet van 220 pond, zodra u erop begint te trappen, bent u snel genereren van verhoogde kracht in afwisselende richtingen aanzienlijk meer kans om de balk los te maken.

Als u echt uw optrekstang buiten met een beperkt budget wilt bouwen, kunt u dit bevestigen met tweedehandswinkels of bergingswerven om te zien of u enkele oude optrekstang buiten kunt produceren. Je kunt je eigen optrekstang buiten bouwen in slechts 10 stappen! Als je ooit je eigen optrekstang buiten wilde, is dit de mogelijkheid om je droom te laten uitkomen. Er is zelfs een geweldige kleine draagbare optrekstang buiten die je in twee of drie uur kunt bouwen!

optrekstang voor buiten
optrekstang voor buiten

Je wilt aan een bar hangen, of het nu een kin of een optrek is. Er is zelfs een bar aan één kant die zitplaatsen biedt en u de ideale plek biedt om van die zomeravonden buiten te genieten terwijl u eet. De bar zelf is dik, wat betekent dat je op hetzelfde moment een uitstekende grip workout krijgt. De elitebar geeft je echter een beetje beweging, je zult je er nooit onveilig op voelen. Parallelle staven zijn een andere fantastische toevoeging aan uw outdoor lichaamsgewicht gym dat het mogelijk is om zelf te bouwen.

optrekstang buiten
optrekstang buiten

Begin met een aantal eenvoudige lichaamsgewichtbewegingen en naarmate je geavanceerder wordt, kun je beginnen met het aaneen rijgen van oefeningen voor wat freestyle barwerk. Voor veel atleten een eindeloos liefdesverhaal, omdat er verschillende technieken zijn om deze specifieke oefening uit te voeren. Vanwege de vrijheid in alle richtingen, kunnen oefeningen zoals fronthefbomen gemakkelijk worden gedaan. Het is heel moeilijk om te bepalen hoeveel gewicht je moet gebruiken, en groepsdruk of de impuls om indruk te maken kan je in staat stellen om een ​​overmatige hoeveelheid gewicht te gebruiken en jezelf vervolgens pijn te doen.

optrekstang buiten maken
optrekstang buiten maken

Het toevoegen van afwisseling aan je routine kan een uitstekende manier zijn om te voorkomen dat je plateert. Bovendien zorgt de verstelbare uitbreidbare balk ervoor dat hij op bijna elke deuropening past. Om met uw training prachtige resultaten te bereiken, moet u begrijpen waar de allerbeste trainingsspots zijn. 1 uiteinde moet worden aangesloten op de muur van het huis en het andere uiteinde wil vastgemaakt worden aan een vrijstaande verticale steun. Om het eenvoudiger te maken, plaatst u het uiteinde dat al terug op de grond is geschroefd. Houd er rekening mee dat onbewerkte metalen staven aan de uiteinden open zijn, zodat u ze moet afdichten. Het eindresultaat is een optrekstang buiten die volledig onbeweeglijk is.

optrekstang buiten kopen
optrekstang buiten kopen

Wanneer u via links op onze website koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Het is mogelijk om ook een foto van de onderstaande balk te vinden. Bovendien reageren ringen zeer dynamisch voor optrek en hebben veel atleten liever een rigide optrekstang buiten keuze. Deze op een deurframe gemonteerde eenheid bepaalt een aantal overtollige ondersteuning en extra gripkeuzes.

Optrekstang buiten XOR heavy-duty is bedoeld om te worden gebruikt tussen groen eiken of groen grenen palen om een ​​verbluffende en functionele fysieke fitnessfunctie in uw tuin te verdienen. Of u nu een terras heeft dat u in het beste grillgebied moet veranderen of helemaal opnieuw begint, u zult de geweldige buitenkeuken zien die geschikt is voor uw zomergrillbehoeften. De installatie is snel en eenvoudig en vanwege hun ontwerp kunnen de staven uit elkaar worden gehaald en indien nodig in een rugzak worden geplaatst.

optrekstang buiten muur
optrekstang buiten muur

Een sterke boomtak is een beste optie. Juiste optrek-techniek is relatief eenvoudig, maar het betekent niet dat je elke keer dat je naar de bar stapt, het eenvoudig moet doen. Er zijn veel variaties van oefeningen die kunnen worden bereikt met een buiten optrekstang, op basis van je vaardigheden. Als je dips wilt doen, heb je een systeem nodig met parallelle dips bars. Het is eenvoudig om met je weerstandstraining vast te komen te zitten in een sleur. Het is belangrijk om aan je conditie te blijven terwijl je pullups doet, zodat je de best mogelijke workout krijgt wanneer je blessures vermijdt. Dan krijgt u kosteloos pullups uit 1 opstelling.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*