Tafel

Opiumtafel om te ontspannen met het gezin

opiumtafel

Een Chinese creatie, de opiumtafel is vrij uniek. Het is een unieke tafel die is gemaakt om te genieten van goede tijden terwijl u geniet van heerlijk eten. Het staat niet alleen voor een uitstekende tafel om te dineren, maar maakt ook een mooi cadeau voor familieleden of dierbaren.

Uitgevonden door Yao Dai en een van de meest populaire producten, de Chinezen creëerde de opiumtafel om te staan voor hun tradities van luxe en verfijning. Met de prachtige kunstwerken, dikke Terra Cotta voering en hoogwaardig porselein, is deze tafel geprezen als een van de beste Chinese en Europese modellen.

opiumtafel antiek
opiumtafel antiek

Deze opiumtafel is gemaakt met verschillende stijlen van tafel. Elke tafel heeft een andere stijl van inrichting en decoraties. De tafel kan worden ingericht in elk thema van uw keuze. Er zijn bijvoorbeeld opties voor een Zen-motief, klassiek, Chinees tuin thema of een ouderwets thema.

Deze opiumtafel zal uw gasten verwelkomd voelen met de schilderijen van Boeddha, een Zen boeddhistische beeldje, ruimte voor hangende theedoeken en nog veel meer. Daarnaast heb je het decor om het thema van de tafel aan te passen.

opiumtafel vierkant
opiumtafel vierkant

De kwaliteit van deze opiumtafel zorgt ervoor dat dit geschenk een perfect cadeau is voor die speciale mensen in je leven. Het zal een ideaal en onvergetelijk cadeau zijn voor ouders, echtgenotes, echtgenoot en vrienden.

Sommige mensen hebben misschien niet ervaren de opiaatverslaving of zelfs weten over de geschiedenis achter de oorsprong van de opiaat. Het is dus een goed idee om meer te weten te komen over de geschiedenis van de opium tafel, zodat u de tafel selecteren die past bij de smaak van uw speciale persoon. We weten allemaal dat het inderdaad een zeer belangrijk geschenk is voor een geliefde.

opiumtafel aanbieding
opiumtafel aanbieding

Als je de artistieke vaardigheden hebt, kun je eventueel je eigen versie van de opiumtafel maken met zijn verschillende Thema’s. U uw eigen versie maken met de tabel die is geschilderd in dezelfde stijl als het origineel.

Ambachtslieden van alle landen hebben replica’s van de opiumtafel gemaakt. Zoals eerder vermeld, is dit erg populair in China. U deze opiumtafel vinden in veel van de grote steden zoals Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Shenyang, Qingdao, Chengdu, Ningbo, Yichang, Fuzhou, Chengdu, Suzhou, Guangzhou, Wuhan, Xi’an, Jiangsu, Wuhan, Guangzhou, Guangdong, Henan, Zhejiang, Hubei, Hunan, Sichuan, Qinghai, Qinghai, Yunnan, Henan, Shandong, Zhejiang, Gansu, Hebei, Anhui, Guangxi, Shandong, Tibet, Guangdong, Guangdong, Hong Kong, Macau, Guangzhou, Zuid-Korea, Singapore, Thailand, Maleisië, Filippijnen, Filippijnen, Thailand, Taiwan , Japan, Okinawa, Okinawa, Ehime, Kyoto, Miyagi, Miyagi, Kanagawa, Kyoto, Hiroshima, Nagasaki, Saitama, Okayama, en Kumano.

opiumtafel leenbakker
opiumtafel leenbakker

Opiumtafel kan worden gevonden in bijna elke Aziatische land, met inbegrip van Maleisië, Filippijnen, Japan, Zuid-Korea, Thailand, Taiwan, Zuid-Afrika, Israël, Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Rusland, en de Verenigde Staten. Sommige landen van de Europese Unie zijn niet opgenomen in de lijst.

opiumtafel
opiumtafel

Zoals eerder vermeld, is dit een perfect cadeau voor de persoon die graag dingen creëert. De opiumtafel is verkrijgbaar in de markt in verschillende designs en kleuren.

Er zijn ontwerpen die u toelaten om het schilderij te zien en u er een kiezen die past bij uw stijl en smaak. U zelf uw eigen versie schilderen en vervolgens uw eigen ontwerp toevoegen. Het is een geweldige kunst die je zelfs zelf zou kunnen doen.

Als u op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, dan is de opiumtafel een uitstekende keuze. Met de vele verschillende ontwerpen beschikbaar, dit is een prachtige tafel die zeker zal behagen al uw vrienden en familie.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*