Huis

Onzichtbare plankdragers

onzichtbare-plankdragers

Wanneer je nadenkt over het installeren van planken, is het eerste wat je moet overwegen het beste type onzichtbare plankdragers. Er zijn verschillende soorten beschikbaar die verschillende voors en tegens hebben. U moet deze controleren en vinden degene die het beste werkt voor uw keuken.

Het eerste type staat bekend als de pop-up plank ondersteuning. Dit type plank is de eenvoudigste in ontwerp en ze zijn ook de meest voorkomende. Kortom, deze schaptypen zitten bovenop het oppervlak waar je ze op wilt hebben. Ze vouwen en laten een paar centimeter ruimte tussen. Deze planken zijn over het algemeen te vinden in keukens waar de kok zich dicht bij de kookzone bevindt.

Pop-up plank steunen kunnen er mooi uitzien in een kast, maar ze zijn niet echt bedoeld voor dit doel. De reden is dat ze zullen worden blootgesteld aan voedsel, zodat uw voedsel niet veilig zal worden gehouden. Als u een opslagruimte voor droogvoer heeft, kunnen deze planken de perfecte oplossing zijn. Houd er echter rekening mee dat dit type shelf-ondersteuning heel gemakkelijk uit elkaar is te scheuren en wanneer u dat doet, moet u het zo nu en dan vervangen.

onzichtbare plankdragers

Het tweede type wordt blind plank steunen genoemd. Deze plankdragers zijn veel veiliger dan pop-up planken. De reden hiervoor is dat de plank alleen wordt ondersteund door een stijve staaf en dus wanneer u de plank uit de plank steun verwijdert, blijft de staaf bungelen. Hierdoor is het erg moeilijk om de staaf te scheuren en wanneer u dat doet, moet u deze snel vervangen.

Blind plank steunen zijn erg handig als je een hele rek van keuken apparatuur of kasten wilt ophangen. Omdat ze speciaal zijn ontworpen voor het ophangen van droge goederen en ook wijn, moet u voorzichtig zijn wanneer u uw droge goederen op hen plaatst. Zorg ervoor dat de planken hoog genoeg zijn dat je het oppervlak helemaal niet aanraken.

Blinde plankdragers moeten ook worden gebruikt in een droog voedsel opslagruimte. Aangezien deze planken alleen met een stijve staaf kunnen worden opgehangen, moet je heel voorzichtig zijn wanneer je dingen op hen zet. Omdat ze geen luchtbellen op hen kunnen hebben, moet u mogelijk de planken verlagen om ongelukken te voorkomen. Als je deze tips niet volgt, zal je uiteindelijk de droge goederen in het proces beschadigen. Dus zorg ervoor dat u deze tips te volgen, zodat u genieten van geweldige resultaten van uw onzichtbare plank ondersteunt.

De volgende keer dat u denkt over het installeren van planken, vergeet niet dat de beste manier om te gaan over het is door middel van onzichtbare plank ondersteunt. Dit zal u helpen om geld te besparen en zal uw voedsel veilig te houden van mensen die altijd in de buurt zijn.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*