Gereedschap

Mini cirkelzaag action

mini-cirkelzaag-action

Mini cirkelzaag action – Als je niet op de hoogte bent van wat een mini-cirkelzaag is, dan ben je voor een verrassing. Deze handige mini-cirkelzaag kan door alle soorten hout heen snijden, waaronder multiplex, gipskarton en zelfs bamboe. Alles wat nodig is, is wat kracht en geduld om hout op een goede snelheid te zetten, en het is gemakkelijk te gebruiken.

De meeste mensen hebben een mini cirkelzaag liggend rond het huis. Het is meestal geen straight-through zaag. In plaats daarvan maakt het gebruik van een reeks bezuinigingen die hout in een v-vormige kruis in het hout veranderen. Dat is waar de naam vandaan komt: een v-vormig kruis in hout betekent dat het horizontaal door twee of meer lagen hout met een rechte hoek naar elkaar is geknipt.

Zo werkt de mini cirkelzaag: begin door in het midden van de CrossCut te snijden en werk vervolgens het stuk af terwijl je langs gaat. Deze methode creëert een geweldige Cut, maar het is een beetje lastig om te doen bij de eerste poging. Om het gemakkelijker te maken, krijg je een mini-cirkelzaag en leer je de ins en outs ervan, want als je het weet, zul je nooit meer bezuinigen.

mini cirkelzaag action
mini cirkelzaag action

Je moet een elektrisch snoer gebruiken voor deze zaag, want als je er geen gebruikt, zul je het niet kunnen gebruiken voor iets anders. Maar je ook een batterij gebruiken, als je er een hebt, om de zaag draaiende te houden in het geval van een stroomstoring.

Er zijn enkele dingen die u moet weten voordat u aan de slag gaat met uw mini-cirkelzaag van action online winkel. Eerst moet je uitzoeken wat voor soort stroomvoorziening je hebt voor je zaag. Vervolgens moet u uitzoeken hoeveel versterkers zich in de voeding bevinden en de snoeren in de uitgangen steken.

mini cirkelzaag action kopen
mini cirkelzaag action kopen

Als je dat eenmaal hebt bedacht, schakel je de voeding uit en haal je het snoer uit het stopcontact. Nu is het tijd om te knippen. U dit op de vloer doen of een tafel of werkbank instellen om aan de cirkelzaag te werken. Plaats uw router onder een hoek en gebruik deze om het frame van het gat te knippen. Leg vervolgens een stukje hout over het gat om het centrum te markeren.

Gebruik het bord om het stuk hout recht te trekken en het multiplex over het gat te leggen, en zorg ervoor dat de markeringen op het multiplex met die op het hout overeenkomen. Zet wat tape over de bovenkant van het bord, want dit zal voorkomen dat uw hout rondglijdt op het multiplex.

varo mini cirkelzaag action
varo mini cirkelzaag action

De bodem van het multiplex moet worden verzonken met de bodem van het gat en past perfect in het gat zonder gaten. Zodra je je multiplex hebt geknipt en op zijn plaats hebt gezet, kun je de zaag nu instellen om het hout te draaien.

Gebruik de router opnieuw, snijd het hout in de juiste grootte, waardoor ongeveer een halve inch of zo tussen elke snede. Zorg ervoor dat u snijden tegen de korrel van het hout, want het bespaart tijd en zorgt voor een fijnere bezuinigingen.

Nu bent u klaar om wat meer stukken hout te leggen, evenals een aantal masking tape, en gebruik de router om een gat door het midden van elk stuk hout te boren. Gebruik de masking tape om het midden van het gat te bedekken, wat zal helpen om de zaag zijn werk gemakkelijker te laten doen. Krijg de zaag begonnen en laat het werken.

Zodra de zaag heeft gewerkt is het weg door het hout, langzaam weg te snijden de extra stukken en gebruik maken van de tape om de opening te bedekken. Dat is het moeilijkste deel, en waarschijnlijk de meest frustrerende, dus raak niet ontmoedigd als je verknoeien. Probeer zo veel mogelijk hoeken te snijden om de snede nog gladder te maken.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*