Speelgoed

Magisch Tekenbord

magisch-tekenbord

De magisch tekenbord is een magnetisch bord waarmee je een oppervlak tekenen met behulp van magneten. Wat is het over dit ontwerp dat geeft het de mogelijkheid om te tekenen?

Er zijn een aantal interessante overeenkomsten tussen de twee, hoewel de magnetische raad is beter voor het schilderen dan degene met markeringen. Ze hebben allebei hetzelfde hoofddoel – ze zijn allebei goede hulpmiddelen voor het maken van schilderijen met behulp van stiften en verf.

magisch tekenbord
magisch tekenbord

De eerste tekentafel, zullen we kijken naar is er een die markers gebruikt, evenals markers en verven. Dit soort tekentafel zou geweldig zijn voor het aantrekken van een tafelblad. Het is goedkoop en gemakkelijk te gebruiken, maar het staat u niet toe om andere stukken van materiaal voor een gebeëindigde tekening te gebruiken.

magisch tekenbord action
magisch tekenbord action

De andere tekentafel die we zullen bespreken is een magisch tekenbord dat ook als tafelblad kan worden gebruikt. Dit bord is beperkter dan het markerbord, omdat je er geen markeringen op gebruiken. Als u echter andere hulpmiddelen wilt toevoegen die u helpen met uw schilderijen, zoals meetlint, krijt, schaar, gum, enz., u altijd het magisch tekenbord gebruiken.

magisch tekenbord groot
magisch tekenbord groot

Een magisch tekenbord kan worden gebruikt om een eindeloos aantal variaties te creëren. Ze zijn allemaal leuk en echt nuttig. In dit artikel bespreken we drie zeer interessante ontwerpen die u gebruiken.

Een populair ontwerp dat veel mensen gebruiken is een cirkelvormig bord. Dit specifieke bord heeft twee magneten in het midden geplaatst. Als u een tekening maakt met een stift, genereert het magnetische bord een duidelijk ontwerp.

magisch tekenbord licht
magisch tekenbord licht
magisch tekenbord met licht
magisch tekenbord met licht

Aangezien de magneten genereren een ontwerp op hun eigen, zal het willekeurig zijn. Dit betekent dat u veel verschillende ontwerpen doen. Je zou een landschap kunnen maken met verschillende kleuren of zelfs een vogelvlucht van het gebied. Dit is een van de meer creatieve kenmerken van dit bord.

magisch tekenbord intertoys
magisch tekenbord intertoys

Een ander magnetisch bord, u willen kijken naar is er een waar er twee verschillende magneet cirkels. Dit bord maakt gebruik van twee magneten in plaats van een. Deze twee magneten genereren een ander magnetisch ontwerp aan elke kant van het bord. Door de markeringen aan de andere zijden van het bord te plaatsen, u verschillende ontwerpen maken.

magisch tekenbord kruidvat
magisch tekenbord kruidvat

De derde van de drie magneten boord, zullen we bespreken is een magnetisch bord dat u zal toestaan om magnetische cirkels te creëren. Dit board is gebouwd om zware gewichten te weerstaan en is ontworpen voor het schilderen. U zien hoe waardevol een stuk van apparatuur zou dit zijn voor een professionele kunstenaar.

vtech magisch tekenbord
vtech magisch tekenbord
magisch tekenbord woezel en pip
magisch tekenbord woezel en pip

Een van de beste dingen over de magnetische tekentafel is dat het u zal toestaan om de ontwerpen zo groot of klein als je wilt. Als je een beginner bent en niet weet hoe je markers goed te gebruiken, kan dit een geweldig leermiddel. Terwijl je je vaardigheden bouwt met dit bord, kun je grotere en uitgebreidere magnetische ontwerpen maken.

Het mooie van het magneetbord is dat je het in veel verschillende maten en vormen krijgen. Ze zullen ook werken met elk type marker pen of potlood.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*