Huisdier

Legnest kippen maken

legnest-kippen-maken

Het maken van een legnest kippen is niet zo moeilijk. Het echte harde deel is de tijd die het kost en de hoeveelheid geduld die je erin moet steken.

Voordat je begint met het leggen van plannen, moet je beslissen welke locatie het meest geschikt is voor je kip. Meestal zijn de donkere en koelere plaatsen goede plaatsen voor de kippen, als je in een gebied woont waar het erg koud is, kun je een paar extra eieren maken om de kuikens te voeden.

Als u eenmaal hebt besloten waar u uw eieren legt, zult u een aantal grote rotsen moeten vinden om in uw omgeving te plaatsen. Het is een goed idee om een schop te hebben om rond de rotsen te graven om ze op de juiste locatie te krijgen.

legnest kip
legnest kip

Nadat je de locaties hebt en waar je de eieren legnest kip, ben je klaar om te beginnen. Je hebt twee opties om de eieren te maken. U ofwel kopen een aantal lange doos nesten of u uw eigen nesten dozen te maken.

Bij het maken van legnest kip, vergeet niet dat u de doos zo groot mogelijk wilt maken, zodat de kuikens hun bodem kunnen bereiken. In dit geval moet je een aantal grote ronde rotsen kopen om de onderkant van de doos te bedekken.

legnest kip maken
legnest kip maken
legnest kippen
legnest kippen

Nadat je legnest kip hebt gemaakt, plaats je enkele blaadjes bovenop om de kip warm te houden. Plaats ongeveer een half dozijn eieren in de Egg Box en sluit de deksel voorzichtig.

Je wat legnest kip kunststof of houten kopen bij een pluimvee winkel of een hardware winkel. Of je je eigen nest-dozen maken van items in het huis.

legnest kippen hout
legnest kippen hout
legnest kippen maken
legnest kippen maken

U Kranten, oude handdoeken en andere voorwerpen gebruiken die beschikbaar zijn in elke Home Improvement Store. Het enige wat u hoeft te doen is zorgvuldig controleren van de stukken van de doos om ervoor te zorgen dat het sterk genoeg is om de kippeneieren te houden.

legnest kippen kopen
legnest kippen kopen

Bij het plaatsen van de eieren in de dozen, vergeet niet om het nest zo groot mogelijk te maken om de kippeneieren te houden. Hoe beter de broed dozen zijn, hoe veiliger de eieren zullen zijn van roofdieren.

legnest voor kippen
legnest voor kippen

Nadat u klaar bent met het maken van uw legnest kip, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de eieren in de doos worden gehouden. Dit is niet alleen omdat het veiliger zal zijn, maar ook omdat je niet wilt dat je kippen ziek worden.

Als je een legnest kip gebruikt dat goed is gemaakt, zul je weten dat het veilig is voor je kippen. En met deze kennis, zul je in staat zijn om de perfecte leggen voor kippen te leggen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*