Stijl

Kleurspoeling Grijs

kleurspoeling-grijs

Met de aanschaf van een simpele kleur spray kun je het haar eenvoudig uitspoelen en op je haar laten zitten. Het zal werken als een grote grijze haarkleur in slechts een paar minuten. Je haar is van nature grijs en je hoeft niet veel geld uit te geven om het te verven. De beste tijd om kleur te spoelen grijs haar is in de vroege ochtend wanneer je haar nog nat is.

Als je kleurspoeling gaat proberen voor vrouwen met grijs haar, wil je je haar twee keer door dit proces laten gaan en vervolgens met warm water afspoelen. U wilt ervoor zorgen dat u voldoende warmte op uw haar krijgt om de kleur penetratie te versnellen.

Nu, voor de instructies over hoe te kleurspoeling grijs haar. Eerst wil je je haar spuiten met de Color spray. Houd het vervolgens ongeveer een minuut of zo voor het spoelen. Spoel goed met warm water en herhaal het proces indien nodig.

kleurspoeling grijs
kleurspoeling grijs

Als je besluit om kleurspoeling grijs haar, je wilt je haar daarna poetsen om het volledige volume van kleur te geven. Je haar zal langer grijs blijven omdat het niet zo kroezig is. Je ook een goede gelkleur gebruiken voor elke dag slijtage.

Een andere manier om je grijze haar van vettig te houden is om wat hete curling strijkijzers op te zetten. Zorg ervoor dat de hete krultang een paar minuten op de gootsteen is achtergelaten. Op die manier zal de kleur je haar veel sneller doordringen.

Als je je haar niet graag vaak wast, kun je je grijze haren in slechts een paar uur verven. Je hebt alleen een goedkopere enkele kleur nodig die twee tinten lichter is dan je gebruikelijke kleur. U bruin, grijs, orblack gebruiken.

kleurspoeling grijs haar
kleurspoeling grijs haar

Als je je haar al eerder verf, kun je de stap van het kleuren van het te slaan, zolang je de aanwijzingen te volgen. Gebruik gewoon een medium shampoo en haal de krulspelden eruit. Als je droog haar hebt, kun je gewoon wat Liquid conditioner toevoegen.

Je zult ook zien dat het kleuren van je grijze haar gemakkelijk te doen is als je je haar al eerder hebt geverfd. Sommige mensen houden niet van de kleur op hun haar, terwijl anderen het haat. Het beste wat je moet doen is je stylist vragen welke kleur je eerst moet uitproberen.

kleurspoeling grijs kruidvat
kleurspoeling grijs kruidvat

beste kleurspoeling voor grijs haar beste kleurspoeling voor grijs haarkleurspoeling voor grijs haar kleurspoeling voor grijs haarkleurspoeling mannen grijs haar kleurspoeling mannen grijs haar

Als je bruin haar hebt, moet je voorzichtig zijn om het niet paars te verven. Bruin haar is kwetsbaarder en als je het te veel zou verven, is het resulterende effect meestal een tint donkerder dan je zou willen.

Mensen die natuurlijk blond haar hebben, moeten het ook waarschijnlijk niet verven. Hoewel je haar normaalgesproken gezond is, kan het zijn dat je een aantal schimmelinfecties hebt. Kleurstoffen kunnen bijvoorbeeld invloed hebben op de natuurlijke oliën van de hoofdhuid en een allergische reactie veroorzaken.

Dus voor grijs haar zijn er verschillende producten beschikbaar die u gebruiken. Als je niet door het gedoe van het kleuren van je haar wilt gaan, kun je altijd gewoon je favoriete shampoo en conditioner elke dag gebruiken. Je hoeft niet veel geld uit te geven om de kleur te krijgen waar je van houdt.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*