Lampen

Keramische warmtelamp

keramische-warmtelamp

U kunt kiezen tussen keramische warmtelampen, infrarood warmte lampen en halogeenlampen. De Repticare® Keramische warmtelamp terrarium brengen een eenvoudige maar professionele aanpak van reptielen houden. De lamp heeft een plat gezicht, dat Zoo Med vorderingen helpt bij het efficiënter en langer zijn. Het duurt ook langer dan lichtgevende bollen en zeer vochtige habitats niet de levensduur verkorten.

Afhankelijk van uw set-up, misschien vind je zelfs een laag wattage lamp maakt het huis van uw huisdier te warm. De open stijl kooi lamp kan toestaan ​​dat een groot deel van de hitte te ontsnappen via de top (hoewel dit is de stijl Zoo Med eigenlijk raadt met deze lamp).

keramische warmtelamp
keramische warmtelamp

Laat de zender niet aan terwijl deze is ingeschakeld (of zelfs direct na het uitschakelen). Hittestralers uitstralen intense infrarood warmte, maar stralen geen licht. Het is over het algemeen het beste om de warmteafgever aan de ene kant van het leefgebied te zetten. Keramische warmtestralers kan worden gebruikt om een ​​geschikt bereik omgevingstemperatuur voor reptielen stellen. Zoo Med’s keramische warmte zender wordt geleverd in vier wattages, zodat u kunt kiezen het best geschikt is voor uw leefomgeving grootte.

Loopt u het risico dat u zich brandt, zelfs als de hoeveelheid warmte een inch of twee verderop lijkt niet veel. U kan helpen om meer van de warmte zich in de behuizing met behulp van de lamp in een koepel lamp. De afgegeven warmte blijft in de algemene ruimte van de lamp.

keramische warmtelamp met thermostaat
keramische warmtelamp met thermostaat

Hoewel het niet te ver verspreid van de lamp, het maakt ook niet richten op één plek. Sinds overtollige warmte levensduur van de lamp kan verminderen, is het logisch dat deze bollen langer zou duren. Houd in gedachten dat een glazen terrarium meer warmte zal houden dan andere leefgebied keuzes.

keramisch warmtelamp infrarood
keramisch warmtelamp infrarood

Je gaat in een lokale dierenwinkel, en ze variëren op basis van wattage van 30 – 40 Euro, waar ik ben !! In vergelijking met gewone keramische warmte bewakers die vaak meten ten opzichte van 25cm lang, zal de nieuwe combinatie van Repticare® keramische warmtelamp terrarium producten de totale hoogte van uw keramisch verwarmingselement te verminderen tot slechts 16 cm, met een diameter van 14cm.

keramische warmtelamp 150 watt
keramische warmtelamp 150 watt

U kunt een bereik van reptiel lichten vinden op My Pet Warehouse waaronder reptiel klem lampen, tl-buizen en andere oplossingen, zoals de Exo Terra intense baskingspot lamp. Je zal moeten beslissen op basis van de grootte van uw behuizing.

keramische warmtelamp 100 watt
keramische warmtelamp 100 watt

Een verwarmd koesteren rots simuleert hoe een echte rock blijft warm in de zon. Het gebruik van een ander soort lamp brandgevaar. Twee van hen, heb ik problemen met het toen ik schakel het licht aan en uit te ervaren. Werkt prima warmt echt leuk.

De installatie van dit innovatieve warmte bewaker is ook gemakkelijk gemaakt met de twist lock schroefverbindingen. Ook hoeft u niet te gaan door de ruzie van het veranderen van dag lichten om nachtverlichting als de keramische warmtelamp terrarium produceert geen licht!

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*