Elektronisch

Kabels verbinden zonder solderen

kabels-verbinden-zonder-solderen

Kabels verbinden zonder solderen, De kabel is mogelijk niet aan een deel van de connector gesoldeerd. Coaxkabel wordt vaak gebruikt om tv-signalen door het hele huis te transporteren, hoewel het veel soorten signalen kan bevatten, waaronder audio- en gegevenssignalen. Aangezien er verschillende soorten coaxkabels zijn met bijbehorende BNC-connectoren, is het raadzaam om de aanwijzingen van de kabelfabrikant te lezen voordat u de onderneming start.

Het volgende wat je moet doen, is de connector op een zodanige manier glijden dat de binnenste plastic kern die je hebt achtergelaten. De connector was oorspronkelijk gemaakt voor een coax met een grotere diameter. De connectoren zijn een fluitje van een cent om aan te sluiten op een stripuiteinde dat is doorgesneden. Afgezien van zijn lage kosten en eenvoudig te installeren, moet de PL-259-connector ook zijn voorzien van een hoog uitstekend PTFE (Teflon) diëlektricum voor extra veiligheid tijdens installatie en werking. De connector moet met behulp van geschikt gereedschap uit de unit worden genomen zoals getoond in Fig.1. Sommige hebben exact hetzelfde soort elektrische connector aan beide uiteinden, terwijl sommige verschillende connectoren hebben. Wat de reden ook is, je kunt een nieuwe RF-connector plaatsen als je een aantal standaard soldeervaardigheden hebt.

Hoewel solderen vrij betrouwbaar is, kan het veel tijd kosten als je veel unieke verbindingen hebt. Wanneer je solderen is voltooid, plaats je alle 3 de gesoldeerde draden voorzichtig in de klem op de piek van de plug en krimp je deze stevig vast met een paar tang. Als uw solderen verantwoordelijk is, kunt u de kabels altijd verwijderen en het opnieuw proberen.

kabels verbinden zonder solderen
kabels verbinden zonder solderen

Wanneer u draden aansluit, moet u een bloot uiteinde hebben zonder isolatie. Een ander ding dat je moet begrijpen voordat we aan de slag gaan, is de manier om twee draden samen te draaien. Als u een klein deel van de koperdraad door het gat van de connector kunt waarnemen, kunt u er zeker van zijn dat de verbinding naar wens is beveiligd. Zorg ervoor dat u de koperdraad niet onbedoeld doorknipt.

Vandaag kunt u doorgaan en de 3 draden aan de 3 terminals solderen. Er zijn verschillende soorten startdraden. De draden moeten zo dicht mogelijk bij elkaar worden gebracht zodat de draden niet bekneld raken. De middelste geleiderdraad moet door het voorste gedeelte van de connector steken, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding.

Hoe te verbinden kabels zonder solderen
Hoe te verbinden kabels zonder solderen

Op het spijkermachine zit 5 jaar garantie. Honderden verschillende soorten coaxiale connectoren bestaan. Er zijn veel radio- en elektronische toepassingen die gewoon niet kunnen zonder de PL-259-connectoren te gebruiken.

De tools worden aangeboden in uw regionale hardware- of elektronicawinkel of op internet. Stel de sluiting in van de kabel waaraan u moet werken in uw hulpmiddel voor helpende handen. Relevante tools zijn ook een must-have als een manier om het werk uit te voeren. Het is niet alleen belangrijk om de juiste tools voor de klus te krijgen, maar ook om te weten wanneer u ze moet gebruiken en hoe u ze moet gebruiken.

Aan de andere kant gaf de LiveTrack-functie me behoorlijk veel verdriet. Om de veiligheid van uw algemene procedure te garanderen, is het noodzakelijk om componenten te verkrijgen die zijn gemaakt in overeenstemming met industriële veiligheidscodes. Het is ook essentieel om hier op te merken dat het snijden van de coaxkabel met de grootste zorg moet worden uitgevoerd, anders wordt u blootgesteld aan het gevaar van het snijden van uw vinger. Het proces kan worden omgekeerd om de connector te demonteren en de kabel daaruit te verwijderen. Het installatieproces van een F-connector duurt een tijdje om te begrijpen, vooral als je er nieuw in bent. Het soldeerproces is een proces waarvoor redelijk veel vaardigheid nodig is, omdat het perfect moet worden uitgevoerd, anders zou de relatie met de kabel niet zijn zoals gewenst. Het reinigen van glasvezelconnectoren is een ongelooflijk noodzakelijke en kritische manier van handelen.

De 2 systemen hebben exact hetzelfde aardpotentiaal als getoond door het gebruik van de gewone USB bad rail. Het besturingssysteem richt zich rechtstreeks op de apparaatcontroller. Sommige apparaten zijn uiterst eenvoudige apparaten. De meerderheid van de controllers kan verschillende apparaten aan. Een seriële poortcontroller is bijvoorbeeld een eenvoudige apparaatcontroller. Als je een circuit of project voor de korte termijn maakt, zijn de methoden van de zeer lage categorie waarschijnlijk beter te gebruiken, omdat ze gemakkelijk loskoppelen wanneer je een joint hebt gemaakt.

Schroef het geval van uw jackplug los en u ziet de 3 terminals voor de 3 draden in uw kabel. De daaruit voortvloeiende verbinding moet behoorlijk robuust zijn en bij elkaar blijven wanneer een kleine sleepboot wordt gebruikt. Het is mogelijk dat u alle gesoldeerde verbindingen naar het midden moet duwen zodat ze goed in de behuizing passen wanneer u dit weer verpest. Internetverbinding is belangrijk in de huidige tijd. Als u klaar bent, moet u zowel stroom als video door het oppervlak van de rubberen buis laten komen. Aan de andere kant wilt u de stroomvoorziening aanboren. De televisiekabelindustrie is sterk afhankelijk van het gebruik van coaxkabels.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*