Informatie

Hygienecode Horeca

hygienecode-horeca

Er is een grote verandering in de manier waarop je haar er dit voorjaar uit kan zien – de hygiënecode voor de Horeca Dry Shampoo. De Horeca Dry Shampoo claimt geavanceerde ingrediënten te gebruiken waardoor je er in een mum van tijd op je best uit ziet.

Hoewel de veranderingen positief zijn voor de cosmetica-industrie, bieden ze ook tal van nieuwe, relevante informatie voor zorgorganisaties en andere instellingen. Een van de belangrijkste kwesties is hoe de veranderingen in cosmetica en haarverzorgingsproducten de consument beïnvloeden. Voor veel consumenten is dit een enorme verandering die het moeilijk maakt om hun eigen haar en algemene uiterlijk te peilen.

Technologie betekent veranderingen in producten op alle niveaus. Naast het gebruik van nieuwe ingrediënten, zijn er ook veranderingen in productietechnieken en processen.

hygienecode horeca
hygienecode horeca

In het geval van de Horeca Dry Shampoo zijn er een paar dingen om op te merken. Om te beginnen, moet u de ingrediëntenlabels lezen voor eventuele speciale instructies. Zie ook de volledige lijst met ingrediënten op de achterkant van de fles. Hoewel deze beweringen technisch waar kunnen zijn, is het feit dat de Food and Drug Administration (FDA) bedrijven niet toestaat beweringen als “geen agressieve chemicaliën” op het etiket te plaatsen.

Het is belangrijk om te weten wat je op je lichaam aanbrengt en wanneer je producten moet gebruiken die bepaalde chemicaliën bevatten. Haarverzorgingsproducten moeten voldoen aan de door de FDA vastgestelde overheidsnormen. Door het voor consumenten gemakkelijker te maken om uit te vinden wat niet veilig is voor hen, heeft de industrie het vertrouwen van de klant in deze producten enorm verbeterd.

hygienecode horeca pdf
hygienecode horeca pdf
hygienecode horeca 2018
hygienecode horeca 2018

Consumenten moeten niet alleen geïnformeerd zijn, maar ook de Horeca Hygiene Code begrijpen. In deze code is het belangrijk om de aanwezigheid van veel geuringrediënten op te merken. Sommige, maar niet alle geuringrediënten zijn oppervlakteactieve stoffen en sommige zijn emulgatoren. Cosmetische bedrijven die niet de nodige informatie op het etiket vermelden, kunnen ernstige gevolgen en zelfs strafrechtelijke aanklachten krijgen als u een product koopt dat een van deze chemicaliën bevat.

hygienecode horeca 2017 pdf
hygienecode horeca 2017 pdf

Als u in de war bent over de Horeca Hygiene Code, heeft de website voor het bedrijf (www.horeca.com) een volledige uitleg. U kunt ook een kopie van de Horeca Hygiene Code krijgen door het bedrijf te bellen en er een aan te vragen.

Waarom zijn deze veranderingen zo belangrijk? Cosmetische bedrijven kunnen de vraag van consumenten naar veiligere producten niet langer negeren. De industrie ziet meer klachten tegen bedrijven die chemicaliën blijven gebruiken die schadelijk kunnen zijn voor de consument en een negatieve impact hebben op het milieu.

hygienecode horeca downloaden
hygienecode horeca downloaden

Consumenten worden zich ook meer bewust van potentiële gevaren. Als u gevoelige reacties heeft gehad op de producten die u hebt gebruikt of gekocht, kunt u contact opnemen met uw arts en met hem praten over de ingrediënten in uw shampoo. Hij kan u vertellen welke belangrijk zijn en welke niet, zodat u geen problemen ondervindt met producten die deze bevatten.

Naast de Horeca Hygiene Code is het heel belangrijk om op te merken dat u nooit enige vorm van lichaamswasbeurt mag gebruiken die aardolieproducten bevat. Aan deze ingrediënten zijn gezondheidsrisico’s verbonden. Hetzelfde geldt voor kleurpigmenten.

hygienecode horeca boek kopen
hygienecode horeca boek kopen

Natuurlijk geeft de hier gegeven informatie u geen volledig inzicht in alle informatie over de nieuwe producten, maar hopelijk helpt het u om betere beslissingen te nemen over welke producten u moet gebruiken en welke u moet vermijden. Naast de gezondheidscode voor cosmetica is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de veiligheidsnormen die gelden voor andere soorten producten die u op uw huid gebruikt.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*