Badkamer

Harmonicadeur badkamer

harmonicadeur-badkamer

Harmonicadeur badkamer – Als je opening niet klopt, realiseer je je misschien pas dat het te laat is om te corrigeren. Als de opening en de deur beide vierkant zijn, is dit gewoon een kwestie van het verkleinen van de breedte van de laatste stijl. Daarvoor moet je beginnen met het meten van de harmonicadeur badkamer opening, en dat zal de deurbreedte zijn.

Wanneer u onze harmonicadeur badkamer koopt, krijgt u een uitgebreide installatiegids die u helpt bij de installatie van uw harmonicadeur badkamer. Bekijk de volgende zeer voordelige video om een ​​schuifpui volledig te verwijderen, zodat u deze door een andere deur kunt vervangen. Pas op dat schuifdeuren extreem zwaar kunnen zijn! Vouwdeuren bewegen op een draaipunt en railsysteem om veilig te gaan zitten in één schuifrail onder het deurpad. Het installeren van een schuifdeur wordt erg hectisch voor iemand zonder deskundige handen.

Wat je moet repareren, is precies wat je in je deur hebt. Volg gewoon de onderstaande richtlijnen op basis van het soort vloer waarop u uw deuren installeert. Daarna moet je de deur klaarmaken en op het spoor zetten. Herhaal ook exact hetzelfde proces voor het geval u een extra schuifdeur heeft. Als u helemaal geen schuifdeur meer nodig heeft om deze te vervangen door een andere deur, raadpleegt u de video onderaan deze handleiding.

harmonicadeur badkamer
harmonicadeur badkamer

Selecteer uw harmonicadeur badkamer materiaal. Bevestig daarna de deurrails samen met de montageplaten. Repareer het onderste spoor met behulp van de exacte methode die wordt gebruikt om het allerbeste spoor op te lossen. Laat de onderkant zien en maak een afbeelding met een hoek om de zijkanten van het spoor te onthullen.

Spoor het spoor op en voeg essentiële afwijkingen toe om de laatste deurmaat te vinden. Maak zeker een foto van de metalen baan. Plaats een strook van de originele vloerbedekking tussen beide sporen om een ​​nette, afgewerkte look te krijgen. Ga je gang en monteer de scharnieren.

Ons advies is om een ​​paar helpende handen te ontvangen om u handen in de aanpak te bieden. Op dit moment zal iemand waarschijnlijk meedoen met het advies om de diagonalen van de opening te beoordelen om te zien of deze vierkant is. Als u nog steeds niet in staat bent om de geschikte gids te verfijnen, kunt u het beste de niet-bewegende gids kopen die aan de basis van de baan blijft hangen. Misschien wilt u eerst uw eerste douchegids gebruiken als referentie. Zorg er ook voor dat de tools correct werken. Ook zijn er een aantal gereedschappen nodig samen met een muurbout. De remedie is bovendien exact hetzelfde.

harmonicadeur voor badkamer
harmonicadeur voor badkamer

Wanneer het in de andere richting wordt gebogen, moet materiaal in de hoek worden verwijderd, geen eenvoudige klus. Binnen deze foto ziet u mogelijk de massieve ronde schroefkop die wordt gebruikt om de hoogte van de rollen in het spoor te corrigeren. Zorg ervoor dat de snede in lijn is met de snede.

Als het niet soepel is, wil je misschien de baan en de bovenkant inspecteren. De bodembaan kan vervolgens naast de voering worden geschroefd. Het vervangen van kastschuifrails lijkt een ingewikkelde klus, maar het is meer tijdrovend dan moeilijk. Voordat het mogelijk is om een ​​nieuwe schuifdeurdeurrail te plaatsen, moet u er eerst zeker van zijn dat u een goede vervangende rail aanschaft. In sommige gevallen moet u een kap verwijderen om toegang te krijgen tot de stelschroef. In dit geval is een vloerbekleding niet nodig. In sommige gevallen zal het gebruik van een vloerbekleding helpen bij het fixeren, we informeren u waar.

Als u een bepaald soort hardware niet kunt vinden tijdens het browsen op onze website, neem dan contact met ons op zodat we het beveiligings- of reparatiegedeelte kunnen vinden dat u nodig heeft. harmonicadeur badkamer hardware is een soort schuifdeur hardware. In het geval dat de tegels al zijn geïnstalleerd, moet u het onderste spoor rechtstreeks op de tegels repareren met een geschikte lijm. Als ze nog niet zijn gelegd en u ons aluminium schuifdeursysteem gebruikt, kunt u onze verzonken bodemrail gebruiken. Houd er rekening mee dat een paar schuifregelaars bovenop een verwijderbare lijst hebben die is ontworpen om te voorkomen dat de deur eruit valt.

Verwijder de klemmen als u klaar bent. Als u klaar bent, moet u de lange stangklemmen gebruiken. Mogelijk moet u ze losdraaien en verplaatsen en de schroeven opnieuw vastdraaien. Hierdoor zullen de wielen aan de basis van de deur van het spoor loskomen. Soms wilt u misschien ook de rollen met de onderste positie verbinden.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*