Decoratie

Gordijnroede ophangen zonder boren

Het weten hoe je gordijnen moet hangen zonder gaten te boren is een essentiële vaardigheid voor elke huiseigenaar. Heb je jezelf ooit gevonden in een situatie waarin je snel een item uit een kast moet verplaatsen? Of moet u de gordijn stang van een venster tint snel vervangen?

Het is geen goed idee om gaten in je gordijnroede ophangen zonder boren, wat je gordijn kan beschadigen en uiteindelijk naar de hardware Store moet gaan om het te vervangen. Het goede nieuws is dat er trucs om veilig en gemakkelijk dit gedaan te krijgen.

De eerste stap die u wilt nemen is het verwijderen van de haak van de stof of de staaf zelf. Als de haak al is verwijderd, moet u deze verwijderen om er zeker van te zijn dat deze niet meer beschadigd is.

Gordijnroede ophangen zonder boren

Dan wil je er zeker van zijn dat je de haken van de hengel zelf eraf doet. Zorg ervoor dat je alle nagels of schroeven die in het frame zitten kwijt. U zult er ook voor willen zorgen dat de stof of het gordijn niet op de draad trekt.

Als u een nieuwe gordijnroede ophangen zonder boren wilt installeren, dan wilt u deze omdraaien door deze uit het frame te trekken. Zorg ervoor dat de rollen blijven zoals ze zijn en niet wiebelen, wat kan leiden tot de hengel te vallen. Zodra dit is gebeurd, u beginnen om het terug te passen in het frame.

Zodra u de gordijn stang in het frame hebt gestoken, u doorgaan met hangen. Zorg ervoor dat u ervoor zorgt dat de stang tegen de muur is, zodat de hang ketting loodrecht op het raam staat. Zorg ervoor dat de spanning helemaal naar boven is gedraaid, om ervoor te zorgen dat het zo blijft.

Dan wil je de gordijnroede ophangen zonder boren, die binnen handbereik moet zijn. Nadat u het omlaag hebt getrokken, moet u meten hoe ver de haak uit het venster komt. Om dit te doen, wil je de hang keten omlaag trekken.

Zodra je de afstand tussen de haak en het venster hebt gemeten, moet je de haak knippen of de overtollige stof uitnemen. Het is het beste om dit te doen op een vlakke ondergrond, die stevig is en niet zal gesp. De extra stof maakt het makkelijker om de jaloezieën of de gordijn stang op te hangen.

Nu moet je de gordijn stang over de hangende staaf glijden, zodat het weefsel van de stof overeenkomt met de rollen op het raam. U moet deze stap dubbel controleren voordat u verdergaat met de volgende stap. Als u deze stap verkeerd doet, u uw gordijn beschadigen.

U moet nu de jaloezieën over de stang plaatsen en vervolgens de hangende ketting aanpassen zodat deze niet in de weg zit. Zorg ervoor dat de open loop aan de onderkant van het gordijn zich direct tegenover het raam bevindt. Zorg ervoor dat u de ramen of jaloezieën niet afdwingt, of dat u de gordijn stang uit het raam duwen!

Zodra je al deze stappen hebt gedaan, kun je gemakkelijk een gordijnroede ophangen. Boor nooit een gat in een gordijn stang, wat onherstelbare schade aan uw gordijn kan veroorzaken.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*