Decoraties

Glasschilderij zwart wit

glasschilderij-zwart-wit

Het Glasschilderij zwart wit is een duidelijke uitdrukking van de verbeelding, moed en kennis van de kunstenaar. Door zijn combinaties van kleuren en vormen kan het glasschilderij “zwart-wit” een stemming en inspiratie uitdrukken en het podium voor een geweldig schilderij instellen. Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden als je een glas schilderij begint.

Overweeg eerst een zwart-wit onderwerp met een grote, drukke of vloeiende lijn. U wilt iets bijzonders en complex over het onderwerp te laten zien, zoals de vorm van het object, de vorm van de hemel, het gevoel van de grond, enz. Probeer verschillende kleuren en vormen uit totdat u het meest geschikte onderwerp voor uw “zwart-wit” schilderij vindt. Geen twee stukken zijn precies hetzelfde, dus je moet het gevoel en de textuur van het onderwerp krijgen, wat je zal helpen bij het vinden van het beste beeld.

De volgende stap is het creëren van een idee en een gevoel voor het onderwerp. Met andere woorden, zoek de elementen die zullen markeren wat je probeert te communiceren.

glasschilderij zwart wit
glasschilderij zwart wit

Gebruik licht of donker om uw scherpstelpunt op te bouwen. Overweeg ook om te mengen. In een schilderij, denk aan een plek waar je zou willen concentreren, terwijl in een ander schilderij, maak een scène met veel beweging of rommel. Dit zijn belangrijke elementen bij het uitzoeken hoe de verf Blend te maken en het onderwerp te bedekken om het onderwerp op te laten vallen.

Verlichting is een andere manier om het schilderij tot leven te laten komen. Een donkerder schilderij met veel licht, vooral over een witte achtergrond, kan textuur en diepte uitlenen. Ook een lichter schilderij met veel schaduw kan drama en interesse creëren.

glasschilderij olifant zwart wit
glasschilderij olifant zwart wit

Overweeg licht en donker om de verschillende gevoelens te creëren die uw humeur weerspiegelen. Een dramatische stemming creëert bijvoorbeeld een ‘ zwart-wit ‘ glasschilderij met zeer dichte lijnen en massieve vormen. Een meer ontspannen sfeer kan gebruik maken van licht op gekleurde of vage achtergronden om een indruk van zachtheid en etherische kwaliteit te creëren.

Probeer licht en donker in je schilderij te werken. Houd er rekening mee dat lijnen en vormen het belangrijkste visuele element zijn van het schilderij “zwart-wit”. Dus in één schilderij kan het gebruik van kleur op het onderwerp zelf een plus zijn om diepte toe te voegen.

glasschilderij zwart wit leeuw
glasschilderij zwart wit leeuw

Het laatste wat je moet onthouden bij het schilderen van een zwart-wit schilderij is het creëren van contrast. Maak het zwart-witpatroon duidelijker door kleuren in een patroon over de achtergrond te gebruiken, zoals een rode rand of een sierlijke achtergrond.

Een glas schilderij is een prachtige kans om jezelf uit te drukken, je stijl uit te drukken, je gevoelens uit te drukken en je humor uit te drukken. Om een groot zwart-wit schilderij te maken, houd deze belangrijke elementen in gedachten. Blijf op de hoogte van wat voor jou werkt. Wees niet bang om te experimenteren en vragen te stellen!

glasschilderij zwart wit dieren
glasschilderij zwart wit dieren

De stijlen van de Victoriaanse kunsten meesters schilderde de schilderijen met een bijzondere tint en schaduw van zwart en wit. In de 20e eeuw, Picasso had een bepaalde stijl die bestond uit veel meer kleur dan gebruikelijk was in de traditionele westerse kunst. In de moderne kunst gebruiken veel artiesten zwart en wit, wat volledig verschilt van de typische Victoriaanse stijl. Sommige artiesten, zoals David Smith en Jeff Koons, hebben elementen van de Victoriaanse stijl samengevoegd met moderne elementen.

Als je begint met het schilderen van je glas, houd er dan rekening mee dat zwart en wit de basis zijn en niet de enige elementen. Met andere woorden, de kleuren moeten door de kleuren in het onderwerp komen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*