Materiaal

Geisoleerde dakplaten

geisoleerde-dakplaten

Geisoleerde dakplaten moet altijd gebogen longitudinaal nooit over de breedte van het paneel. Polycarbonaat panelen hebben enkele nadelen in vergelijking met andere materialen, zoals glas of kunststof. Ze worden veel gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. UV co-extrusie Polycarbonaat meerdere geisoleerde dakplaten is een high performance polycarbonatepanel.

Er zijn zelfs bullet resistente rassen van polycarbonaat die worden gebruikt in de dingen zoals politie schilden. Het kan extreem veel kracht te weerstaan ​​en zijn bijna onbreekbaar. Het is veel makkelijker te onderhouden in vergelijking met glas. Het wordt ook vaak gebruikt voor het zwembad covers, of, voor daken van industriële magazijnen.

geisoleerde dakplaten
geisoleerde dakplaten

Het komt ook in vele profielen zoals Greca, Roma, Trim dek en Multi-wall System. Hij weegt minder dan zelfs de helft van het gewicht van glas, wat betekent dat gemakkelijk te dragen, gemakkelijk transport, en probleemloze installatie. Onze 8mm dubbelwandige polycarbonaat zorgt voor een hogere slagvastheid, uitstekende warmte-isolatie en 80% lichtdoorlatend.

De geisoleerde dakplaten zijn verkrijgbaar in een breed scala van diktes, evenals kleuren, zodat ze een aantal verschillende huizen kunnen uitkomen. PVC geisoleerde dakplaten zijn bestand tegen extreme temperaturen warm of koud, zonlicht, sneeuw, regen, en impact.

Ze zijn verkrijgbaar in helder glas-achtige kleuren en ook opake kleuren voor een betere dekking. Lichttransmissie Polycarbonaat geisoleerde dakplaten diverse dikten en kleuren die tot 82% zichtbaar lichttransmissie.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*