Toilet

Geberit toiletblokjes

geberit-toiletblokjes

Geberit toiletblokjes – Toiletpotten verhoogd van de vloer op een instelbare hoogte. Met de Geberit hang-systeem, is het toilet gemakkelijk hing recht op de muur, waardoor u het gevoel van ruimte en vrijheid om te creëren je droom badkamer. Het is een van de meest betrouwbare armaturen in uw badkamer. Veel toiletten worden ondersteund door betrouwbare garanties te garanderen u een product dat zal duren hebben. Een kapotte wc kan duizenden dollars leiden tot schade aan de vloer en de muren. Sluit gekoppelde toiletten zijn populair als ze ruimte sparen de stortbak en de pan zijn nauw gekoppeld’ samen, wat betekent dat ze minder ruimte innemen dan een traditionele wc-unit. De Geberit toiletblokjes creëert een esthetisch aanvulling op elke badkamer, terwijl zijn hygiëne geloofsbrieven onder andere een washdown functie en een rimfree ontwerp, waardoor het gemakkelijk schoon te houden.

geberit toiletblokjes
geberit toiletblokjes

Met de muur hing, terug naar de muur en in de buurt paar opties, samen met bijpassende bidets, zal er iets voor elke badkamer passen, en het bereik zou geen probleem te complimenteren elke moderne suite hebben. Een muur hang-wc belichaamt stijl en karakter in een badkamer. Hij hing toiletten zijn opgehangen aan een verborgen lijst, wat betekent dat uw tegels recht kan worden gemonteerd op de muur, en een verborgen stortbak zorgt ervoor dat de kamer voelt ruim, en maakt het ook makkelijker om schoon te maken.

toiletblokjes voor geberit
toiletblokjes voor geberit

Van de muur gehangen toilet, die betrouwbare functionaliteit, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek, de douche toilet range, met zijn futuristische technologie, aan de moderne stileren van hun muur hing en staande bidet bereiken, er is iets voor iedereen die nog op zoek naar een mooie functionele badkamer suite. Na het installeren van de Geberit systeem vindt u de volledige vrijheid om uw muur bekleed achter de rug met het materiaal van uw keuze om het even welke stijl online en zorgen voor heldere en elegante lijnen.

geberit starbluedisc toiletblokjes blauw
geberit starbluedisc toiletblokjes blauw

Het systeem past zich aan elke omgeving en werkt bijzonder goed in kleine badkamers of loft gebieden waar ruimte is kostbaar. Er zijn ook getest en goedgekeurd door een aantal van ‘s werelds hoogste kwaliteit te controleren organisaties. Hoewel in sommige gevallen het geïnstalleerde systeem zou kunnen dun lijken, kan looks worden bedrieglijk omdat de interne ondersteunende structuur is ontworpen om te kunnen ladingen van weerstaan ​​tot 400 kg, ook al is de muur gehangen en gesteund niet vloer.

Urinoir systemen voldoen aan de betrouwbaarheid en de economische efficiëntie-eisen van een hoge gebruiksfrequentie faciliteit, maar ook als een verwachte onderdeel van een stijlvolle mannelijk wasruimte. Het systeem kan gratis worden geïnstalleerd gedoe en is eenvoudig te bedienen en onderhouden van het systeem is een eitje als de push-plaat moeiteloos wordt verwijderd en je hoeft niet aan een muur te breken om de toegang tot het reservoir te krijgen. Het Geberit systeem wordt geleverd met een standaard garantie van tien jaar en voldoet aan een aantal van de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Het Geberit systeem met zijn inbouwreservoir is zeer aantrekkelijk en betrouwbaar werkt en is zeer rustig en efficiënt.

toiletblokjes voor geberit toiletblokhouder
toiletblokjes voor geberit toiletblokhouder

Zijn tijdloze ontwerpen en gestroomlijnde lijnen maken het perfect voor elk formaat badkamer ruimte, en is verkrijgbaar in nauw gekoppeld, aan de muur gehangen of terug naar de muur ontwerpen. De ultra-moderne vierkante vorm van Geberit Icon Plein Rimfree hang-wc, bijvoorbeeld, zou passen in elk modern design, terwijl het tijdloze design van de Geberit smyle muur hing WC middelen die het in elke moderne badkamer design. Ontworpen als aanvulling op elke wandcloset en bidet, de glazen reservoir en het frame zorgt voor een stijlvolle manier om te voorkomen dat u re-tegel of re-lood de badkamer om het toilet te installeren.

geberit toiletblokjes voor inbouwreservoir
geberit toiletblokjes voor inbouwreservoir

Het bereik van de flush platen is bijna onbeperkt complimenteren elke stijl of thema van de badkamer en met materialen zoals duurzaam kunststof, roestvrij staal of geperst metaal kan de zwaarste omgevingen te weerstaan, terwijl er prima op hetzelfde moment. De Smyle serie is ontworpen met een stijlvolle functionaliteit in het achterhoofd.

De Geberit assortiment installatie accessoires helpt ervoor te zorgen dat de efficiëntie niet over de prijs van stijl te komen. De Geberit assortiment douche toiletten omvat de Geberit AquaClean 4000 een eenvoudig te installeren toiletbril dat uw toilet geeft een snelle make-over, het verstrekken van verstelbare waternevel kracht en een ergonomisch ontworpen stoel.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*