Huisdier

Egelhuis, kopen of maken?

egelhuis-kopen-of-maken

U een kit maken of uw eigen egelhuis kit maken. Met deze optie u heel wat geld besparen in vergelijking met het kopen van een egelhuis. Echter, je moet nog steeds kopen een egelhuis om ervoor te zorgen dat uw egel kan een lang en gelukkig leven.

Als u een hobbyist bent of helemaal geen tuin hebt, u nu uw eigen miniatuur huis bouwen voor uw egelhuis. Het belangrijkste verschil met dit project is dat u uw eigen kleine egelhuis op uw eigen bezit zult creëren. Ja, u egelhuis kopen, maar ze zijn niet de goedkoopste en de kits vereisen een enorme hoeveelheid hard werken om compleet te zijn.

Als u een grote tuin of een mooie woning, wilt u misschien een egelhuis toe te voegen. Egel is een schattig klein wezentje, vooral als je er veel mee speelt. Het is ideaal als je een of meer egels in je huishouden of op zijn minst een binnen egelhuis.

Egelhuis, Kopen of Maken?

egelhuis kopen
egelhuis kopen

Uw eerste stap moet beslissen welke maat egelhuis u wilt beginnen met. Er zijn twee soorten: de Afrikaanse Egel en de Amerikaanse Egel. U egelhuis kopen of, als u niet het zelf maken bent, u ook uw eigen Egel helemaal opnieuw maken. De Afrikaanse egel zijn aanzienlijk groter dan de Amerikaanse en zal meer ruimte en meer ruimte nodig voor hen uit te rekken.

egelhuis kopen intratuin
egelhuis kopen intratuin

U besluiten om te gaan voor de originele Amerikaanse egel, die er net zo uitzien als hun Engels en Europese neven. Echter, er zijn een paar unieke verschillen tussen de twee – met name het feit dat American egel kan slechts eieren leggen een keer per jaar, terwijl de Afrikaanse variëteit kan leggen twee tegelijk!

egelhuis kopen bij intratuin prijs
egelhuis kopen bij intratuin prijs

Er zijn ook een aantal verschillende manieren om uw Egelhuis te versieren. De twee meest populaire zijn behang en hout. Het behang geeft uw huis een traditionele uitstraling en geeft het een andere look dan een gewoon huis. Uw behang keuze zal bepalen de kamer type van uw huis – bijvoorbeeld, u besluiten om uw egelhuis in een slaapkamer.

egelhuis online kopen
egelhuis online kopen

Aan de andere kant u uw Egelhuis versieren als een familiekamer. Als u gasten over, zal dit de perfecte plek om hen te vermaken. U ook versieren uw egelhuis aan uw eettafel wedstrijd of om alle andere meubels die u kan hebben in uw huis wedstrijd.

egelhuis kopen gamma
egelhuis kopen gamma

U gebruik maken van houten, gaas schermen of zelfs een scherm deur om uw egel huis prive te maken. Dit zijn een geweldige optie als je vreemden weg wilt houden. U ook gebruik maken van de egelhuis te vermaken – u er een meer formele kamer door het zetten van een kroonluchter boven de kooi van de egel, bijvoorbeeld.

Zodra u hebt besloten welke grootte egel u wilt, u het hoofd naar uw lokale ambachtelijke winkel en kijken naar egel huizen die ze hebben tentoongesteld. Er zijn veel verschillende maten beschikbaar – van de zeer kleine kooi tot een zeer groot huis.

egelhuis waar te koop
egelhuis waar te koop
hogilo egelhuis kopen
hogilo egelhuis kopen
egelhuis kopen natuurmonumenten
egelhuis kopen natuurmonumenten

Als u veel egels in uw huis, wilt u misschien kijken in een egel pen. Ze zijn eigenlijk geweldige plekken voor egels om te ontsnappen, vooral als het ‘s nachts is. Ze kunnen ook prachtige huisjes maken.

Als u niet zeker weet hoe u een leuk egelhuis moet creëren, u een deskundige raadplegen. Er zijn veel grote egelhuizen op het Intratuin online winkel. Zolang je je aan een paar fundamentele dingen houdt, zoals het vinden van een goed ontwerp, kun je van je egelhuis een fantastisch huisje maken waar je huisdieren in kunnen wonen.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*