Stijl

Creditkaarthouder

De creditkaarthouder is een persoon die een creditkaart heeft en verantwoordelijk is voor het maken van alle betalingen op het account. Over het algemeen heeft een creditkaarthouder een primair account of een tweede account.

Voordat u een creditkaart als primair account begint te gebruiken, moet u eerst een creditkaarthouder worden, wat de meest elementaire vorm is van een houder van een creditkaart. Als u houder bent van een creditkaart, moet u uw bank de betaalpas of de creditkaart geven op het moment dat u een aanvraag voor de creditkaart invult.

Er zijn twee manieren om te betalen op een kaart; met een debetkaart of met een creditkaart. Als u ervoor kiest om de creditkaart als uw primaire account te gebruiken, dan heeft u de keuze uit welk soort kaart u wilt gebruiken, het Visa of de Masterkaart.

Creditkaarthouder

Als u besluit om het visum als uw primaire account te gebruiken, u de creditkaartrekeningen betalen met behulp van een cheque of postwissels. Wanneer u er echter voor kiest om de Masterkaart te gebruiken, moet u uw cheque of postorder voor u hebben ondertekend, zodat deze kan worden geïnd voordat de kaarthouder het bedrag op de kaart kan claimen.

Dus, wat is het belang hiervan? Als de cheque of postorder niet is ondertekend voor u niet de kaarthouder, uw kaart kan niet worden goedgekeurd en je zal eindigen met een groot probleem met de kaart bedrijf.
Het proces van de kaarthouder is zeer eenvoudig. Uw kaart verschijnt op uw kredietrapport nadat u de betalingsprocedure op de kaart rekening hebt voltooid.

Aangezien er verschillende methoden zijn om op de creditkaart te betalen, moet u de kaart kiezen die het beste bij u past. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om uw facturen te betalen door te betalen via cheque, zou het waarschijnlijk beter zijn om een visum te nemen in plaats van een Masterkaart, omdat de betaling op het visum waarschijnlijk sneller zal worden goedgekeurd dan de Masterkaart.

Hoewel u uw kaart sneller krijgt, is het belangrijkste verschil tussen de twee kaarten dat, wanneer u een visum aanvragen, u een veel gemakkelijkere tijd krijgt om de kaart te krijgen. Dit is van toepassing op uw hoofdrekening en op uw tweede kaart.

Ook wanneer u uw creditkaart voor de eerste keer krijgt, u een visum aanvragen, als u een Masterkaart wilt aanvragen, zal er geen limiet zijn aan hoe vaak u de kaart moet aanvragen. U een aanvraag voor elk soort kaart, als je echt wilt om het te gebruiken.

Een belangrijk probleem bij het gebruik van de kaart is dat u een jaarlijkse vergoeding moet betalen die hoger is dan het tarief dat u zou betalen op uw reguliere factuur. Er is een minimumsaldo op de kaart en dat is een regel van de overeenkomst van de creditkaarthouder.

U uw limiet niet op de kaart doorgaan. Als u de kaart niet betalen, u deze ook niet gebruiken voor toekomstige aankopen, tenzij u de aankoop doet met uw eerstvolgende beschikbare creditkaart.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*