Huisdier

Caviahok buiten

caviahok-buiten

Caviahok buiten, Als u een klein huisdier als een toekomstig huisdier overweegt, maar uw huidige kooi is niet groot genoeg, een huisdier caviahok buiten misschien wel het ding. Dit is vooral handig als je een werf hebt of een van die grote gebouwen in je achtertuin hebt. U hoeft zich geen zorgen te maken over begroeid gras en de insecten buiten te houden, want er zijn grote nylon kooien die in uw eigen ruimte passen.

Als u eigenaar van een cavia bent, wilt u misschien beginnen met een huisdier huis in cavia. Dit is vrij klein, maar houdt ook de ideale hoeveelheid van het cavia voor uw behoeften. De caviahok buiten is uitgerust met een kleine glazen glijbaan, zodat u het openen en naar binnen zien, zodat u weet dat cavia binnen is. In sommige gevallen zal uw dier toegang moeten hebben tot voedsel en water, en dit kan gemakkelijk vanuit het huisdier worden gedaan.

caviahok buiten
caviahok buiten

U kiezen uit een van de verschillende kleuren voor het gebouw, en u plukken welke materialen u zou willen dat het gemaakt van. Sommige ontwerpen zijn gemaakt van multiplex en glasvezel, terwijl anderen kunnen worden vervaardigd uit hout en gegolfd staal. De binnenkant van het huisdier kan worden bekleed met geraspte krant of zelfs stof.

Sommige dieren hebben zelfs een beetje vuil nodig, maar niet te veel, dus laat je niet meeslepen door te proberen een mooi, netjes meubelstuk te installeren dat is gemaakt van Tegel. Je wilt geen hamsteren-probleem achterlaten voor je huisdier om uit te groeien.

caviahok voor buiten
caviahok voor buiten
caviahok buiten kopen
caviahok buiten kopen

Misschien wilt u een grotere caviahok buiten voor grotere cavia’s te krijgen. Deze woningen zullen ten minste 2 cavia’s houden. Een ander bijkomend voordeel is de opslagcapaciteit. Als je een ander dier hebt, of een buiten huisdier, in je tuin, kunnen ze in gevaar zijn om begraven te worden onder een heuvel van hondenpoep.

De meeste van deze kooien zijn gemakkelijk op te zetten op een trellis of zelfs een fundering. Deze zijn gemakkelijker in te stellen en zullen u al geruime tijd van dienst zijn. Ze zijn ook vrij eenvoudig schoon te maken, vooral wanneer ze versgebouwd zijn.

groot caviahok buiten
groot caviahok buiten
caviahok buiten zelf maken
caviahok buiten zelf maken
caviahok buiten maken
caviahok buiten maken

Dit betekent niet dat u niet in staat zal zijn om uw cavia in een indoor cavia huis te houden. Het betekent gewoon dat ze niet zoveel opties in grootte zullen hebben. De voordelen voor een huisdier huis buiten cavia zijn de flexibiliteit om in elke richting te kunnen gaan en het natuurlijke gedrag van uw dier te hebben.

Het goede nieuws is dat uw dier in dezelfde omgeving blijft als waar ze oorspronkelijk werden opgevoed. Er zal geen schuilplaats zijn en hun nieuwe omgeving zal gewoon goed werken.

Als je een nieuwe eigenaar van een cavia bent, heb je waarschijnlijk vragen. Wees niet verlegen om ze te vragen. Praat met de dierenarts, of vraag uw lokale huisdier winkel werknemer, als u weet dat de antwoorden.

U zult ontdekken dat er veel caviahok buiten winkels op het web zijn. U moet dit controleren, voordat u iets anders doet.

U zult ontdekken dat er websites zijn die allerlei accessoires, items en zelfs meubels verkopen, van dierenwinkels. Hoewel deze misschien een last voor je lijken, kunnen ze op de lange termijn een belangrijke besparing zijn.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*