Kleding

Cavello trainingspak

cavello-trainingspak

Niet allemaal hetzelfde uitzien; u moet weten dat u niet hoeft te besteden al uw tijd proberen om de juiste stijl te vinden. In dit stuk zal ik kijken naar de verschillen tussen twee soorten trainingspakken: het Cavello trainingspak en het fazer trainingspak. Ik hoop dat ik in staat ben geweest om een eerlijk en evenwichtig overzicht van de twee te presenteren en u de tools te geven die u nodig hebt om de best mogelijke keuze te maken bij het kiezen van uw pak.

De Cavello trainingspak werd oorspronkelijk ontworpen door een Amerikaans autocoureur genaamd Thomas Cavello. Je zijn naam herkennen aan de beroemde Ice-Cream commercials. De keuze was onvermijdelijk: op het oppervlak was Thomas Cavello een personage wiens kostuum hij zou dragen tijdens zijn racecarrière.

cavello trainingspak
cavello trainingspak

De mensen die het ontwerpwerk deden voor Thomas Cavello voelden dat er te veel kleuren en ontwerpen waren, dus hij was beperkt tot wit en zwart, wat ze als enige kleuren zagen. Echter, als een goede indruk is belangrijker dan bruikbaarheid, ik dacht dat ik zou kijken naar het pak in al zijn heldere tinten.

Mijn voorkeur is een zwart-wit kleurenschema omdat het vrij eenvoudig is en je het niet echt ziet tenzij je dicht genoeg kijkt. De meeste modellen op TV gaan meestal voor wit en zwart met kleine en grafische prints en logo’s naar achteren.

cavello trainingspak heren
cavello trainingspak heren

Nu, wat ik dacht dat een goede functie over het pak was dat het was zeer solide en strak gemonteerd. Een geschikt ding om te zeggen is dat als je een kleermaker op dit pak nam en hem vertelde om een aantal wijzigingen aan te brengen, hij zou erg blij zijn om te verplichten.

Het fazer trainingspak is een beetje verfijnder. Het is ontworpen door een Japanse ontwerper die altijd heeft genoten van het nemen van elementen van sportkleding in de rijken van de mode en opgenomen in dit pak.

Dit pak is gedetailleerder, maar heeft meer Flash dan de Cavello. Het heeft een ritssluiting vooraan en een verstelbare revers hoogte.

cavello trainingspak jaren 90
cavello trainingspak jaren 90
cavello trainingspak kopen
cavello trainingspak kopen

Als je op een budget bent, kun je de beslissing tussen de twee pakken maken en als je langs gaat, kun je zien welke kostuums betaalbaarder zijn dan degene waar ik het over heb. Laten we nu eens kijken naar de Cavello trainingspak.

Het wordt vaak gebruikt voor de talentenjacht in TV-Programma’s en beroemdheden lijken te gaan voor het omdat het een vrij goedkope optie. Als je besluit om het pak te gebruiken, vergeet dan niet dat je een veel dikkere stijl van jas draagt, wat een beetje moeilijk zal zijn om over je normale kleding op te zetten.

Ik heb persoonlijk geen problemen met het Cavello trainingspak. Er zijn een heleboel andere opties die ik zou kunnen kiezen, maar ik zou graag een pak dat er goed uitziet en geeft me een duidelijk beeld als ik race.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*