Stijl

De beste zwemjurkje voor dames

beste-zwemjurkje

Zwemjurkje zijn een goede optie voor vrouwen die willen om zich te vermaken op het strand zonder zorgen te maken over hun cijfers. Als een jurk is echt dun of kort, kunnen meisjes spandex korte shorts dragen. De baden jurk werd in de volksmond gebruikt omhoog door de jaren 1910, uiteindelijk plaats te maken voor wat we gewoonlijk zien vandaag als een zwemjurkje, het dichtst bij wat wij kennen als een één stuk zwembroek. Als u op zoek bent naar een eenvoudig uitziende badpak jurk, kijk op onze SlenderSuit zwemjurkje uit één stuk met een rok.

Het pak vervolgens uitgebreid naar beneden in een strakke rok’, die de achterkant volledig zou dekken. Hoewel het niet een commercieel succes, opende de ogen voor nieuwe ontwerpmogelijkheden. 1940 vintage zwemjurkje kan worden ongemakkelijk, in vergelijking met de moderne pasvorm en stoffen.

zwemjurkje
zwemjurkje

Bijna alle zwemjurkje betrekking hebben op de geslachtsdelen en schaamhaar, terwijl de meeste behalve strings of G-string bestrijkt een groot deel of het geheel van de billen. Door de jaren 1950 bijna alle zwemjurkje waren strapless. Sommige zwemjurkje zijn speciaal ontworpen om te zwemmen wedstrijden waar ze kunnen worden gemaakt van een speciale lage weerstand stof die huid luchtweerstand vermindert. Gelukkig zijn de meeste reproductie zwempakken gemaakt van moderne Lycra materiaal en opnieuw met moderne bouwtechnieken. In de jaren 1920, de meeste zwemjurkje waren slechts een effen kleur. De meeste zwemjurkje in de westerse cultuur verlof ten minste het hoofd, schouders, armen, en het onderste deel van het been (onder de knie) blootgelegd.

zwemjurk lang
zwemjurk lang

1940 zwemjurkje waren krap, in tegenstelling tot thesuits van vroeger tijden. Ze variëren van ontwerpen die het lichaam bijna volledig te bedekken om ontwerpen dat bijna alle van het lichaam bloot te leggen. Veel van de jaren 1950 stijl retro zwempakken kan verdubbelen voor de jaren 1930, ook, met een rok effect (of jongen shorts), bescheiden top en lage rug.

zwemjurkjes wijchen
zwemjurkjes wijchen

Zwemjurkje kunnen huid strak of los nauwsluitend. Anders is de zwembroek was een tank top stijl aan de bovenkant en een paar jongen shorts in de onderste helft. Onnodig te zeggen dat vintage zwempakken van the’40s and’50s werden nauwelijks gebruikt voor krachtige zwemmen.

De jurk kan te dun zijn en tonen te veel huid. Men volgt de jurken of misschien voorafgaat hen is Kortademigheid en geringheid van het materiaal.

zwemjurk wehkamp
zwemjurk wehkamp

Als de jurk is strapless, kan ze een strapless beha te dragen. Het maken van de jurk in ongebleekte linnen maakte het ondoorzichtig, zelfs wanneer het nat was, goed voor bescheidenheid. Bovendien, om je jurk kijken meer toonbaar en elegant te maken, kunt u ondergoed voor mode doeleinden te dragen. Lands’ End zwemjurkje kunt u opvallen op het strand door het geven u een vrouwelijke, throwback look.

zwemjurk hema
zwemjurk hema

Zwemjurkje werden gesneden meer beenruimte en meer terug huid te pronken dan ooit tevoren. Een badpak kan worden gedragen als onderkleding in de sport, dat een wetsuit vereisen, zoals waterskiën, duiken, surfen en wakeboarden. De eendelige zwemjurkje zag eruit als een zeer strakke, korte jurk. Eendelige zwemjurkje waren nog steeds populair, maar de nieuwe twee-delig pak had veel fans ook.

zwemjurk ulla popken
zwemjurk ulla popken

Zwemjurkje waren voor sportieve zwemmen terwijl badpakken waren voor loungen, waarbij de laatste meer steun ingebouwd. Ze kunnen ook worden gedragen om fysieke kenmerken van de drager te geven, zoals in het geval van missverkiezingen of bodybuilding wedstrijden, en glamour fotografie en magazines, zoals de jaarlijkse Sports Illustrated Swimsuit Issue feature modellen en sport persoonlijkheden in zwemkleding. In Egypte, de term sharia badpak ” wordt gebruikt om full-body badmode te beschrijven.

Zwemjurkje is nu echte fashion. Het was niet lang voordat badmode begon om verder te krimpen. Badkleding is kleding ontworpen om te worden gedragen door mensen die betrokken zijn bij een op water gebaseerde activiteit of watersporten, zoals zwemmen, duiken en surfen, of in de zon georiënteerde activiteiten, zoals zonnebaden.

zwemjurk dames
zwemjurk dames

Swimwear wordt beschreven door een aantal namen, waarvan sommige worden alleen gebruikt in het bijzonder bestemmingen, inclusief zwembroek, badpak, zwemkleding, badpak, zwempak, zwemmers, zwemmen plunje, zwemmers, cossie (afkorting voor costume ”), of zwembroek voor mannen, naast anderen. 1940 badmode gekenmerkte elastische bedieningspanelen in de maag, gemaakt van een nieuw type van materiaal genaamd lastex en bh-cups in de borst naar de figuur ziet er goed uit in de onthullende (by’40s normen natuurlijk) badpakken te houden. In koudere temperaturen, is de zwemjurkje die nodig is om behoud lichaamswarmte en het lichaam kern te beschermen tegen onderkoeling. Badmode voor mannen bloot meestal de borst, terwijl pakken voor vrouwen meestal ten minste de borsten.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*