Tips

Ager Tenax

ager-tenax

Ager Tenax Sealer niet de steen kleur of glans te veranderen. Ager Tenax Impregneren Sealer is een uitstekend product voor het afdichten van alle natuursteen! Hij of zij maakt het behandelde oppervlak olie- en waterafstotend.

Hoe vaak moet je opnieuw de sealer hangt af van waar en hoe het wordt gebruikt. Ager Tenax Sealer is een hars op basis kleurversterkend hydrofoberen als geen ander. Hij of zij is een kleurversterkend hydrofoberen voor marmer, graniet, travertijn, agglomeraten en andere stenen. Hij of zij zal ook het probleem van kleuraanpassing op te lossen tussen een gepolijst oppervlak eerder resined en de lichtere gekleurde gepolijste rand van hetzelfde materiaal. Hij of zij is een uitstekend product voor het afdichten van alle natuursteen! Tenax Ager jagers zijn ook ideaal voor het oplossen van de problemen die vaak voorkomen wanneer het proberen om eerder gepolijste en resiend oppervlakken af ​​te stemmen op de lichtere gekleurde gepolijste stenen randen van hetzelfde materiaal. Technische gegevens Beschrijving Tenax Ager Sealer is een hars op basis kleurversterkend hydrofoberen als geen ander.

ager tenax
ager tenax

Je zal niet eens weten dat het er is, totdat je iets op de steen morst en het zal gaan zitten op de plaat in plaats van weken in. Zorg ervoor dat de steen volledig droog is voordat u de Ager van toepassing zijn. Het was erg vlekkerig met zeer inconsistent kleur over de hele bank muur. Als het nat wordt je dekking. Elk type natuursteen varieert in porositeit.

ager tenax opinie
ager tenax opinie

Hoe sneller Ager wordt verwijderd na aanbrengen, kunnen betere resultaten worden bereikt. Ten tweede, Ager versterkt de natuurlijke kleur en nerf van het materiaal waaraan het wordt toegepast. Tiger Ager biedt u ook de mogelijkheid om eenvoudig overeenkomen met de lichtere rand van je steen met de oppervlakte stenen in een of twee toepassingen. U kunt Tiger Ager ook op dezelfde manier zou u de Tenax oorspronkelijke Ager sealer gebruiken. Zowel Ager Ager en tiger uitstekend sealers ook, zodat het oppervlak behandelde product niet hoeft te worden afgesloten na kleurverbetering wordt verkregen. Zowel ager en Ager Tiger zijn uitstekend kleurversterkende SEALERS.

tenax ager 1 liter price
tenax ager 1 liter price

Als Ager heeft op de steen aangebracht en overmaat opdrogen van het oppervlak, helaas is zeer moeilijk te verwijderen. Tenax Ager is niet alleen een versterker. Als Tenax regelmatige Ager moest worden gebruikt, het is heel dun viscositeit maakt het doordringen en genieten diep in de steen, waardoor het oppervlak van de rand in principe ongewijzigd.

tenax ager pdf
tenax ager pdf

Ager is een zeer sterke steen kleur enhancer. Ager een oplosmiddel gebaseerd product dat werkt twee hoofdfuncties op natuursteen oppervlakken. Zowel de originele Ager en Tiger Ager zijn uitstekend geschikt voor het afdichten van alle natuursteen, waaronder marmer en graniet.

Tot voor kort was er geen veilige effectieve manier om Ager of Ager Tenax verwijderen nadat dit is uitgehard. Bovendien, Tenax Ager helpt bij de bescherming van natuursteen tegen graffiti. Tenax Ager kan worden toegepast gepolijst, gevlamd, ruwe of geschuurde oppervlakken ze een wet look te geven. Tenax Ager is een premium kwaliteit hoge kwaliteit sealer die kan jaren duren en biedt bescherming tegen vlekken.

Ager zal versterken en verdiepen van de kleur van de steen. De Tenax Ager zal verbeteren en verdiepen van de kleur van de steen. Tenax Ager oppervlakken beschermt tegen olie en water en de afdichting effectief beschermt tegen vele soorten gemeenschappelijke vlekken. Tenax 1 Quart Ager is een beschikbare grootte van de steen enhancers en jagers die revitaliseren en verbetert de kleur van natuursteen oppervlakken.

0 Comments
Share

admin

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*